Monday, December 10, 2012

First Time Menonton Bola Di Stadium



Saje je nak menonton di stadium untuk pertama kalinya dalam hidup yang pendek ini

Eh.


Pandai sangat keluar rumah pukul 7.30 pm, bola start pukul 8.00 pm!

Ingat nak gi kuliah ke boleh lambat2? :P

Orang lain pukul 6 dah tertenggek kat stadium

Punyalah ramai manusia... susah giler nak carik parking!

Pastu balik plak lupa kereta parking mane.. Adoiyai den dah nyanyuk

Anyway nice game!

Yang seronoknya tengok bola kat stadium ni ialah sorakan dan boleh join main wave2 dengan penyokong lain

Pastu nyanyi2 Selamanya.. selamanya... tu

Tapi aku suka tengok kat tv lagi kot, ada pengulas.. baru aku paham

Takdela aku mengacau orang dok tanye2 orang lain apa yang tengah berlaku.. hew hew hew

Anyway, selamat berjuang Harimau Malaya!!





24 comments:

  1. Best... Sy mmg suka pun bunyi bising dalam stadium.. Dengan kita2 skali jerit... kurang-kurang boleh jugak hilangkan stress tu.. Hahaha.. :)

    ReplyDelete
  2. BEST NYER!!! Rindu plak nak buat wave2 ngan audience.
    Pegi tgk kat stadium feel dia lain. Btol tak? =)

    ReplyDelete
  3. Wah tengok Malaysia lawan Thailand ke?

    ReplyDelete
  4. x penah smpai lg snbj.
    nk jugak bersorak ramai2.
    cam best je..huhu

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi tgk bola live kat stadium..mesti happening kan..

    ReplyDelete
  6. akhirnyaaaa ye....syok gak nengok penyokong2 bola..tadi tu lahh nengok pemain bola cam semut..tapi syokkk

    ReplyDelete
  7. @Nick Nashram

    best2, kena g skali seumur hidup. wakaka

    ReplyDelete
  8. @mia izzati

    hehe memang kecik..x cam sape yg sepak bola

    ReplyDelete
  9. 1st time tgk bola masa zaman artis2 suka lawan bola..team KRU lawan ERA radio, team Sony Music lawan ASTRO...pastu tak penah tgk pun...nampak sgt takde semangat kesukanan pun

    ReplyDelete
  10. wah... feel tu dapat tgk di stadium... tapi di rumah lagi feel kot... sebab nampak dengan jelas.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @Nora Karim

    yup.. tp kat rumah x leh jerit kuat2 x sopan :P

    ReplyDelete
  12. bola memang happening dengan manusia la.. :D

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)