Sunday, November 11, 2012

Jalan-Jalan: Dah Bertahun Dok KL, Baru La Ni Mai I-City

  14 comments    
categories: ,



Haa.. baca tajuk mesti rasa macam kesian kan?

Tapi takpelah.. asalkan dah dapat jejakkan kaki ke tanah I-City.. huahahahaha!

Sebenarnye masa time blajar lagi dah plan baik punyaa nak ke sana, masa tu I-City ni baru sangat bukak, tapi atas sebab2 yang tak dapat diatasi, cancella pulokkk

So.. now.. dah samapai pon.. Alhamdulillah (ecece bunyi macam g jauh sangat la tu!)








Kesimpulan yang aku leh buat, I-City ni tak macam yang aku expect

Tempat die kecik saje ( tapi nampak macam banyak construction kat sekitar tu...maybe ada penambahbaikan selepas ni )






Tak dak kamera canggih, so hentam sajala labu... pakai kamera handphone cabuk sahaja. Hihihi

Kitorang tak masuk pon tempat yang ada salji2 macam dalam citer SAM tu.. kih3

Mahal!

Lagipun dah lambat dah.. sajer je singgah kan

Permainan banyak untuk budak-budak je banyak..

Untuk yang adventure macam aku ni (Cewaaahh) tak sesuai la kot benda2 kat I-City ni











Pasal parking kat sini memang sakit hati sangat nih!

10 ringgit padahal aku gi tak sampai sejam pon!

Takmo g lagi! :P


Bye


14 comments:

  1. len kali alang-alang nak g tu pegi la lama-lama.. n main skali funfair yg ada kat sana.. haha..

    ReplyDelete
  2. Mieya lagi lah. Nama je duduk dekat selangor. Dekat juga dengan I-city tu, Tapi sekali pon tak pernah jejakkan kaki ke sana.

    ReplyDelete
  3. Kalau kompeni aku kerja ni dpt manage parking kat situ..kompom aku sign tiket parking bloggers...semua bloggers dpt parking free...hahahau

    ReplyDelete
  4. aah skg dorg dah caj mahal kalo nak masuk i-city..
    nasib masa awal buka dulu nana dah gi..free je. cuma xse'happening' skrg yg dh ada mcm2 dlm tu la..

    ReplyDelete
  5. @NaNa

    huwaaa sedih sgt.. taw lepak lama2

    ReplyDelete
  6. wah..x sampai lagi kat i-city..tapi kalo nak tgk pokok sebatang dua mcm bentuk i-city kat stesen bus kat sini ada..huhu

    ReplyDelete
  7. saya tak sampai lagi kat sini...hm... mahalnya parking dia... tak smpi sejam 10 hingget? mmg kena pikir byk kali la nak pi... huhuh

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)