Sunday, September 9, 2012

Dah Lama Tak Main Pet Society!



Hehe.. comel tak pet kite? Nama die Rizqin Jr.. :)

Dulu masa zaman study, banyak sangat masa terluang

Sebab assignment banyak.. tapi kita kumpul kumpul kumpul...

Siapkan 1 malam.. ha.. malam tu minum nescafe banyak2.. perah otak banyak2.. jari tak berhenti menaip..

Eceh.. sebab tu boleh bela2 binatang, bercucuk tanam bagai (farmville)

Tapi sekarang?

Sekarang pon banyak.. tapi aku pon tak taw apa aku buat. haha

Tiba-tiba pagi tadi tergerak hati plak nak bukak Pet Society semula







Pet kite dah busuk dan lapar :(   Cian die cangat2 :(  (Insert duckface 5 days MC)








So aku cadang nak decorate balik rumah si Rizqin Jr. ni, huh dah outdated sangat dah ni..







Tadaa!!! Dah kenyang + mandi. Dah decorate living room.. Amacam okay tak??








Tengok la bilik tidur dia.. kesian kot.. macam haru-biru dah aku tengok.. jom tukar!






Scroll....








Scroll lagi.....










Okay tak? Amboii komain terus tidoq lena dapat katil baru nohh....





Okay dah banyak duit nanti nak sambung main! best gak bile dah lame tak main ni! hehehe




16 comments:

  1. huhuhu..Hanna pun main jugak dulu. Tapi now pun dah terabai. Nak kene tengok-tengok jugak ni. Thanks Razfira!

    ReplyDelete
  2. @Hanna

    hehe..wolcome... jgn lupe bg mkan byk2 ;)

    ReplyDelete
  3. haha... samalah... pet society jdi pengisi masa lapang dulu..

    ReplyDelete
  4. haha... samalah... pet society jdi pengisi masa lapang dulu..

    ReplyDelete
  5. @Syazwan Che Deraman

    hehe.. dulu berangan klu ada anak nak bg name tu.. kah3

    ReplyDelete
  6. hahaha.. tu kalau pet betul tu kesian kne tinggal lama sgt ;P
    tu lah dulu mmg ketagih main farmville la restoran mcm2 lgi =.=

    ReplyDelete
  7. Hihihi macam best pulak tengok wajah baru rumah Rizqin ni.. (Insert duckface 5 days MC)


    Layan jugak game macam ni tapi biasanya setengah jam pertama je.. ;D

    ReplyDelete
  8. @Yousof

    hehehe

    game ni klu layan lame2 mmg boring kot

    ReplyDelete
  9. dulu main gak menda2 ni... tapi sebab kelalaian sangat2... keje tah kemana.. anak tah kemana... last2 stop terus.... kalau start balik mananya tak blogwalking dah la... hahahah

    ReplyDelete
  10. My accomplice and I really loved reading this weblog post, I was just itching to know do you commerce featured posts? I'm always trying to find somebody to make trades with and merely thought I might ask.

    ReplyDelete
  11. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)