Wednesday, May 2, 2012

18 comments:

  1. kasut pun boleh mengidam?
    hebat

    ReplyDelete
  2. rase ade je jual kat shoes store kat luar. tak pn pergi kat berjaya times square sure ade je. :)

    ReplyDelete
  3. amboi..
    dia pun craving jugak... hahaha
    kalau nampak saya inform ok? :)

    ReplyDelete
  4. @mie

    haha. mengidam adalah perkataan yg lebih drastik dr teringin

    ReplyDelete
  5. cun kasut ni..tapi den tak retis nak pakai sbb x pndi bergaya le katakan

    ReplyDelete
  6. hari tu kakngah jumpa kat amman. tapi sebab tak tau kaklong nak+tak tau saiz kakngah tak beli la. huhuhu. siap try lagi. :P

    ReplyDelete
  7. @riff rahim

    kaklong size 5.5 atau 6.. haha.. nak3 :p

    ReplyDelete
  8. @RazFiRa

    okeh. nanti kakngah try cari lagi. :)

    ReplyDelete
  9. wah, wedge-boots tu... kat asos banyak. :]

    ReplyDelete
  10. @Zamri A.

    okay! saya cari!

    btw, mengapakah blog anda sudah diremove? mana? mana?

    rindu nak bace :(

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)