Saturday, May 19, 2012

#TWITTER: Account Yang Harus Difollow





1. @IslamSpeaks



Sebab: Penuh dengan kata-kata hikmah tentang Islam, seronok membacanya, tidak menjemukan dan sangat menyedarkan.






2. @KLroadblock



Sebab: Senanglah untuk anda yang always on the road nak jumpe client ke whatsoever. So boleh elakkan road block yang berada di Kay Ell yawww. Cepat dan pantas tak perlu lagi menunggu radio. Reliable juga.





3. @TheGoogleFacts



Sebab: Untuk menambahkan informasi dalam hidup dengan cara yang ringan. Ehehehe. Esok-esok kalau dah tak taw nak borak apa dengan boss, recall balik Google Facts ni dan cerita kat dia. Mesti boss impress sangat2. Sangat bagus pekerja aku ni menambahkan ilmu pengetahuannya.





4. @IslamicThinking



Sebab: Banyak kata-kata hikmah yang seronok untuk dishare dengan orang lain. Dapat pahala juga. Hee






5. @TheseDamnQuote



Sebab: Banyak bagi tips dan kata-kata falsafah tentang percintaan remaja. Eheh. Remaja kah?






6. @itsWillyFerrel



Sebab: Twit - twit yang kelakar dan menyebabkan anda gelak sorang-sorang .

Contohnya: I wish gas stations have a happy hour.

Kah kah kah





7. @razfira


hehehe





22 comments:

  1. Menarik perkongsian ni.thanks ye..^__^

    psstt..yang last sekali tu..hobi ke sayang? :p

    ReplyDelete
  2. Orait! Tunggu ada akaun twitter. (tak tau lagi bila) ;D


    (rasa sedikit ketinggalan tak ada twitter, tapi takpe la kan asalkan kita ada family di sisi)

    Ada kaitan tak? heheh

    ReplyDelete
  3. @YOUsoF

    yup. . family is the most important..

    twitter ni best mase bosan2 menunggu .. boleh meluangkan masa dgn membaca.. kui3

    ReplyDelete
  4. wan ada twitter,
    tapi tak aktif sangat.
    hehe.
    yang thesedamnquote tu pernah baca.
    hehe

    ReplyDelete
  5. @razfira tu artis ke?hik3..jgn marah haa..

    ReplyDelete
  6. @bebeldotsorang

    yela.. x kenal ke? glamer tu. wakaka

    ReplyDelete
  7. razfira yang tak tahan tu,haha.. ok2 sy follow~~

    ReplyDelete
  8. singgah sini, btw thanks bgtaw twttr acc yg harus difollow :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)