Thursday, May 24, 2012

Perkara Yang Menyebabkan Aku Rasa Aku Dah Tua! :(

  22 comments    
categories: , ,


1. Dulu selalu tengok Anne Ngasri masa kanak-kanak dalam drama Cili Padi, sekarang... anak dah 3 dah dia.. kui3.. 







2. Hey Arnold! Huwaaa.. aku rindu cerita kartun ni! Kartun yang ditunggu-tunggu time cuti sekolah! Aku suka bilik Arnold.. cantik boleh tengok bintang malam-malam.. Tapi kalau time tengah hari buta?? Errr.. Aku suka kawan-kawan dia jugak.. bestnye bestnye bestnye!







3. Harry Potter.. huhu innocentnya wajah mereka dulu-dulu.. Tapi sekarang diorang dah jadi elegan pulak dah.. Salute! But I miss Hogward.. huhu... I want magic again! 








4. Kalau budak-budak sekarang, celik mata kat dunia ni je terus kenal Facebook, aku plak bermula dengan Friendster, masa form 5... Kah3 tua tak? Friendster best la woii.. kita boleh customized page kita ikut corak-corak @ design yang kita suka.. haaaa FB  ade ke? takde kan.. heheh.. Pastu anta gamba comel-comel, kilat2 kat page kite.. FB boleh ke? Huuuu...








5. Nsync menjadi kegilaan ramai kanak-kanak darjah 6 di sekolah aku. Heheh. Rambut kerinting Justin Timberlake dulu menjadi sangat cute di mata aku. ;) Masa time diorang la start nyanyi-nyanyi lagu bahasa Inggeris. Kui3









6. Britney Spears dulu menjadi idola aku sekejap. Suke sangat tengok dia dalam video klip Baby One More Time. Pastu suke jugak tengok dia couple dengan Justin. Hehehe. Tapi lama kelamaan Britney hanyut dengan arus glamour. Dia jadi liar. Tapi sekarang dah okay kot?







7. Aku pernah guna bende alah (disket) ni..Korang mesti dah tak guna dah kan?





:)

Walaupun dah tua, jangan sedih, hati masih muda.

:P


22 comments:

  1. Very nostalgic, haha! Tapi I still simpan disket tu... memori, susah nak cari skang. Bahan 'arkib negara' tu. =)

    ReplyDelete
  2. hi razfira..

    jom jadi follower sy..

    i love u..

    muahhhh

    ReplyDelete
  3. aah. ingat-ingat.dulu kalau nak hantar assigment kat cikgu time skolah menengah gune disk tu. hehe
    dulu sy suke kumpulan BLUE. saing2 nsync jugak. :)

    ReplyDelete
  4. @azzahoney

    A'AH BLUE.. sekarang ke mane ye diorang... suke lagu diorang dgn Elthon John

    ReplyDelete
  5. hebat lahhh akak ni..tengok disket tu tak tahan tuu..memang terasa saya pun dah tuoooo

    ReplyDelete
  6. nanti Harry Potter tu ade smbungan dia..citer pasal anak dia plak..


    dgr2 cmtu lah

    ReplyDelete
  7. alamak...sy pun dh terasa diri ni tua dh ble bc entry ni....^__^

    ReplyDelete
  8. @mia izzati

    erk hebat ke? hehe

    dak2 skrg ni pendrive pon dah x layan.. nak hard disk ajer.. kakaka

    ReplyDelete
  9. @Makwe Kintan

    hehehe. xlah.. cuma arus kemodenan terlalu laju kot :p

    ReplyDelete
  10. hahaha.....disket tu xtahan tu.tringat betul zaman dulu2.guna disket jer nak isi apa pun.

    ReplyDelete
  11. @saifulizan shaari

    isi satu file microsoft word pastu dah penuh :D

    ReplyDelete
  12. haha. betul lah. teringat jugak masa tu beli dindang :) terasa sedikit tua skrg. zaman2 main pokemon. pon best jugak.

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  13. part ann ngasri tu aku pun terasa wei.huhu..
    hey arnold pun aku slalu tgk ptg ptg. bukan ko je..hehehe..
    aku sampai la ni tak reti guna friendster tu. haha

    disket tu aku penah guna ok.means kita zaman sealiran. huahuahua..

    yep yep..hati masih dan sentiasa muda..waaaahahaha

    ReplyDelete
  14. aah. betul la. terasa dah tua pulak. kuikuikuiii...

    tapi still baby face. auwww... ; )

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)