Saturday, May 5, 2012

Lirik Lagu Terlalu Mencintaimu by Suki Low

  7 comments    
categories: 





TERLALU MENCINTAIMU
Suki Low


Sakit, perih, menusuk hatiku
Saat kamu ucap kata itu
Ku hanya bisa menitiskan air mata
Jatuh rasanya langit ini

Apa salahku
Sampai kau tega tinggalkanku
Padahal aku telah berikan segalanya
Belum cukupkah dirimu
Rasakan cinta tulusku
Selama ini hidupku hanya untuk kamu

Benarkah salahku
Ku terlalu mencintaimu
Hingga kau buat aku terlarut ke dalam
Mungkin ku tak bisa hidup
Tanpa kamu di sisiku
Ku yakin bisa melewati
Tapi berat... Sayang

Sakit, perih, menusuk hatiku
Saat kamu ucap kata itu
Ku hanya bisa menitiskan air mata
Jatuh rasanya langit ini

Apa salahku
Sampai kau tega tinggalkanku
Padahal aku telah berikan segalanya
Belum cukupkah dirimu
Rasakan cinta tulusku
Selama ini hidupku hanya untuk kamu

Benarkah salahku
Ku terlalu mencintaimu
Hingga kau buat aku terlarut kedalam
Mungkin ku tak bisa hidup
Tanpa kamu di sisiku
Ku yakin bisa melewati
Tapi berat.. Sayang




Nota Kaki:

Lama tak dengar cite dia ni kan? Lepas menang One In A Million, ade album kot lepas tu macam tak menonjol dah. Faizal Tahir plak meletup-letup. Tapi takpelah, lagu ni best kot. Suara dia pon sesuai dengan lagu ni. Terbaik!







7 comments:

  1. A'ah kan..lama tak dengar citer..sambung study kot..tu yg tak focus pada menyanyi..ok lah tu focus on study..^_^.Nak try dengar lagu die ni.

    ReplyDelete
  2. Memula dgar ari tu ingatkan nurul(ex-ajai) yg nyanyi lagu ni.. pastu baru tau song by suki

    ReplyDelete
  3. @Kesuma Angsana

    tu la dulu mual2 saya igtkan salma mentor tu. hehe

    ReplyDelete
  4. dah lama dia tak muncul kat tivi kan.study kot.

    ReplyDelete
  5. memang lama la tak dengar crita suki low ni.. lagu ni selalu gak main kat radio.. best.. layan jugak.. ;D

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)