CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 6, 2012

Jom Tengok Facebook Cover Artis Yang Cantik-Cantik!


Ni retis-retis yang aku LIKE dalam facebook... Saje aku usha-usha di petang Ahad yang boring ini (kasihan tak?), so aku buat ranking melalui pandangan mata aku sendiri.. Your argument is invalid! Ahaha




Pemenang pertama dimenangi oleh Katy Perry! Sebabnya tak serabut dan hanya fokus pada dia! Dia sahaja okay.. :) Make-up dia cantik sangat!





Yang kedua... drum rolll... eh patut yang no 1 tadi, ermmm takpelah... Jehan Miskin aktor hensem seMalaya.. hahahaha.. sebab apa no 2? Sebab gambar ni menarik woo.. jarang orang buat benda ni.. Bungee jumping ke hape name die ni? Body Jehan pun mantap.. eh eh






Yang ketiga.. Megan Fox! Nampak klasik sangat muka si musang ni kan? Kalau tak silap ni poster iklan kosmetic, tak pun perfume... tak sure. Yang penting cantik lah! Suke suke







Faizal Tahir! Smart kan cover dia? Hitam dan putih sahaja







Hmmm.. ayu sangat gambar Neelofa yang diambil oleh Annas Easkey ni..






Walaupun Emma Watson a.k.a Hermoine tak letak gambar dia sebagai Facebook Cover, tapi aku still berminat! Lain daripada lain kan? Hehe






Zain Saidin! Cute!


:)


Ada lagi ke Facebook Cover yang comel-comel?


32 manusia baik hati:

saerah80

Suka yang Katy Perry...cantik sangat..

RazFiRa

@saerah80kan cantik sangat2

AmyZana

paling smart sekali Jehan Miskin :D

bebeldotsorang

Facebook cover aku..cun kot ekeke

RazFiRa

@AmyZana

lain dari lain kan? ;)

RazFiRa

@bebeldotsorang

yeke?? meh bagi link nak tengok sket :D

eLLa n aLia

zain saidin tu sape? hehehehhe

-SUPERGIRL-

wah katty perry kuasai carta ! hahahaha

johari

saya suka neelofa tu.mmg cantik.aritu dia pakai tudung dlm drama apa ntah sy tengok lg cantik.comel je..

mia izzati

tu diaa memang pemerhati la ni ek..hehe nealofa paling cantik fb dia...hurmm

YOUsoF

Jehan punya cover paling kool!


Kalau Neelofa letak gambar dia bertudung mungkin dia jadi pilihan ramai.. Dalam kategori entri ni la.. ;D

RazFiRa

@eLLa n aLia pelakon .. comel kan? hehe

RazFiRa

@-SUPERGIRL- katy perry the best! hehe

RazFiRa

@johari
die memang cantik dan ayu.. suke sangat. :)

RazFiRa

@mia izzati
katy perry la paling cantik! hehe

RazFiRa

@YOUsoF

jehan mula2 nak bg no 1 tp x jadi lah.

lelaki sume mmg suke Neelofa ek? :D

mie

oh neelofa....
i miss u...
ahhahahaa

riff rahim

kakngah punya cover tak boleh menang ke? kekeke

[sutera kasih]

FT pya paling cool ! :)

Risik resepi

wah..entri yg best..hihihi

RazFiRa

@mie

wahh bunyi mcm kenal rapat dgn neelofa je. hehehe

RazFiRa

@riff rahim

tggu kakngah jadi retis baru blh tercalon. kui3

RazFiRa

@[sutera kasih]

cool sgt :)

RazFiRa

@Risik resepi

hehe tq!

YOUsoF

Masing² punya pendapat sendiri.. Yang no. 1 tu seksi je.. ;D


Lumrah manusia, suka pada kecantikan.. hehe. Tapi serius gambar dia bertudung labuh kt FB memang ayu.

Razil Tahir

suka Faizal Tahir punya! hahahah

RazFiRa

@YOUsoF

tudung labuh mmg ayu :)

RazFiRa

@Razil Tahir

ok la.. so-so aje.. ahaha

Hanie Dew

sume FB cover gempak gempak.aku letak pemandangan je huhuhu,

RazFiRa

@Hanie Dew

same la kite :) pemandangan je...

chii

pada chii..yg stylo..jehan miskin punya..yg lain..tunjuk muka je :p

RazFiRa

@chii

hehe.. btol gak tu~ hebat ah Jehan!

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...