Sunday, May 6, 2012

Jom Tengok Facebook Cover Artis Yang Cantik-Cantik!

  32 comments    
categories: 

Ni retis-retis yang aku LIKE dalam facebook... Saje aku usha-usha di petang Ahad yang boring ini (kasihan tak?), so aku buat ranking melalui pandangan mata aku sendiri.. Your argument is invalid! Ahaha




Pemenang pertama dimenangi oleh Katy Perry! Sebabnya tak serabut dan hanya fokus pada dia! Dia sahaja okay.. :) Make-up dia cantik sangat!





Yang kedua... drum rolll... eh patut yang no 1 tadi, ermmm takpelah... Jehan Miskin aktor hensem seMalaya.. hahahaha.. sebab apa no 2? Sebab gambar ni menarik woo.. jarang orang buat benda ni.. Bungee jumping ke hape name die ni? Body Jehan pun mantap.. eh eh






Yang ketiga.. Megan Fox! Nampak klasik sangat muka si musang ni kan? Kalau tak silap ni poster iklan kosmetic, tak pun perfume... tak sure. Yang penting cantik lah! Suke suke







Faizal Tahir! Smart kan cover dia? Hitam dan putih sahaja







Hmmm.. ayu sangat gambar Neelofa yang diambil oleh Annas Easkey ni..






Walaupun Emma Watson a.k.a Hermoine tak letak gambar dia sebagai Facebook Cover, tapi aku still berminat! Lain daripada lain kan? Hehe






Zain Saidin! Cute!


:)


Ada lagi ke Facebook Cover yang comel-comel?


32 comments:

  1. Suka yang Katy Perry...cantik sangat..

    ReplyDelete
  2. paling smart sekali Jehan Miskin :D

    ReplyDelete
  3. Facebook cover aku..cun kot ekeke

    ReplyDelete
  4. @bebeldotsorang

    yeke?? meh bagi link nak tengok sket :D

    ReplyDelete
  5. zain saidin tu sape? hehehehhe

    ReplyDelete
  6. wah katty perry kuasai carta ! hahahaha

    ReplyDelete
  7. saya suka neelofa tu.mmg cantik.aritu dia pakai tudung dlm drama apa ntah sy tengok lg cantik.comel je..

    ReplyDelete
  8. tu diaa memang pemerhati la ni ek..hehe nealofa paling cantik fb dia...hurmm

    ReplyDelete
  9. Jehan punya cover paling kool!


    Kalau Neelofa letak gambar dia bertudung mungkin dia jadi pilihan ramai.. Dalam kategori entri ni la.. ;D

    ReplyDelete
  10. @johari
    die memang cantik dan ayu.. suke sangat. :)

    ReplyDelete
  11. @mia izzati
    katy perry la paling cantik! hehe

    ReplyDelete
  12. @YOUsoF

    jehan mula2 nak bg no 1 tp x jadi lah.

    lelaki sume mmg suke Neelofa ek? :D

    ReplyDelete
  13. oh neelofa....
    i miss u...
    ahhahahaa

    ReplyDelete
  14. kakngah punya cover tak boleh menang ke? kekeke

    ReplyDelete
  15. @mie

    wahh bunyi mcm kenal rapat dgn neelofa je. hehehe

    ReplyDelete
  16. @riff rahim

    tggu kakngah jadi retis baru blh tercalon. kui3

    ReplyDelete
  17. Masing² punya pendapat sendiri.. Yang no. 1 tu seksi je.. ;D


    Lumrah manusia, suka pada kecantikan.. hehe. Tapi serius gambar dia bertudung labuh kt FB memang ayu.

    ReplyDelete
  18. suka Faizal Tahir punya! hahahah

    ReplyDelete
  19. sume FB cover gempak gempak.aku letak pemandangan je huhuhu,

    ReplyDelete
  20. @Hanie Dew

    same la kite :) pemandangan je...

    ReplyDelete
  21. pada chii..yg stylo..jehan miskin punya..yg lain..tunjuk muka je :p

    ReplyDelete
  22. @chii

    hehe.. btol gak tu~ hebat ah Jehan!

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)