Wednesday, April 11, 2012

Lelaki Paling Fotogenik Di Dunia

  24 comments    
categories: 


Amacam? Fotogenik tak? Hensem kan? Yang baju purple tau. Abaikan yang belakang tu. Hehe





Ni lah gambar asal :) Gambar ni diambil masa pertandingan Marathon . Gambar ni diupload oleh seseorang kat dalam 9gag. 

Dan tak lame pastu, dalam 2-3 hari je.. dah berjuta orang tengok gambar dia dan terus menobatkan die sebagai lelaki paling fotogenik di dunia. Ahaks! Senang kan?

Kenapa fotogenik? Korang tengokla sendiri gambar tu, orang-orang tepi dia semua nampak sememeh je.. Dia rileks sempi selamba dan bergaya je lari. Hehe. Rambut pon cantik je wooo. Badan pon tough. hehe. Senyuman dia tu yang menawan tu :p

So ramai la orang share gambar die ni.. kat facebook melambak, kat twitter pon ade.. Pendek kata dalam sekelip mata je dia dah jadi famous. Ramaila awek2 dok berkenan dengan die ni. Untunglaaaaa


Tapi malangnya dia dah ada awek laaaa... Dan dia sangat setia dengan awek dia. Hohohoh. Dia jugak pandai memasak.. hmm bonus~ Owh lupa plak! Nama dia Zeddie Little. Umur 25 tahun. Tinggal kat New York. Jom carik die! Hahahaha




Sampai macam ni sekali... Hoho .. believe it or not :p




Versi tak berlari. Hmmm.. what say you? 


Hmmm..ada sesiapa berminat? Cuba untuk mengenali dia dengan lebih dekat? Malangnya takde sape taw laman facebook dia atau pun twitter dia yang sebenar. Yang ada cuma fake account twitter. Hmmm~~ susah la cenggini



Mungkin Zeddie Little tak sukakan popularity dan nak hidup tenang tanpa dikenali oleh strangers. 

:)


Lepas habis marathon


SELAMAT BERCUTI SEMUA! :)




24 comments:

  1. handsomenye die

    ReplyDelete
  2. pelik gk aritu..lame x bukak 9gag..bila bukak, penuh gmbr dia ni

    ReplyDelete
  3. cute and hensem.untung jadi fotogenik ni..semua orang berkenan.

    ReplyDelete
  4. @Hazwan Arif

    ramai btol org pos pasal die. semua stuju die mmg fotogenik. hehe

    ReplyDelete
  5. time tak senyum,biasa2 ja...:)

    ReplyDelete
  6. Tetiba lak dia jadi ngetop nih...he3x!!

    Lelaki Kacak

    ReplyDelete
  7. haha~dalam keadaan mcm tu pun masih macam pose ye....senyum je.... sedekah ye~....

    ReplyDelete
  8. @Naziman

    hehehe. hensem mmmg untung. tapi hati kena baik juga :)

    ReplyDelete
  9. @Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir

    sebenarnya masa tu die bar lepas lambai kawan die :D

    ReplyDelete
  10. Assalam..
    Orang yang fotogenik ni pantang nampak kamera, mesti nak senyum walaupun dalam keadaan bersedih...

    ReplyDelete
  11. @Iza Teratak Usang

    eh a'ah la... dan kamera pon suka dgn org fotogenik! wuhuu!

    ReplyDelete
  12. hehe untungla muka fotogenik huhuhu

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)