Monday, March 12, 2012

Untungla Mat Luthfi Dah Jadik Selebriti...!

  26 comments    
categories: 





Tengok Mat Luthfi dah glamour...

Balik Malaysia ramai kot nak amek gambar dengan die.. hihihi

Dah tu ada orang samakan die dengan Artis Korea!

Retis lah Mat Luthfi!

Hahahaha


26 comments:

  1. comelnya mat luthfi

    ReplyDelete
  2. untung la dapat jadi retis.. kan kan kan?

    ReplyDelete
  3. @LiYa_Ex0ra

    untung jugak.. ramai org nak amek gamba dgn die

    ReplyDelete
  4. artis tu art-tis = org yg buat art, dia buat video je,dia celebrity, ekeke.. *copy ayat dia dlm vid ni* ;D

    ReplyDelete
  5. @h A n Y S

    selebriti lg best dr artis kan? hahhaha

    ReplyDelete
  6. semoga menjadi artis yang bisa berbagi sama semua orang ya. :)

    ReplyDelete
  7. mat luthfi memang terbaik..
    eheheee

    ReplyDelete
  8. dia bukan artis..dia selebriti.^__^ hehe

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah[フィザ] ade beza rupanya artis dgn selebriti kan? hhehe

    ReplyDelete
  10. wah!
    suka gilarh dia nie!
    kreatif sangat! XD

    ReplyDelete
  11. he producing great vidoes right?

    ReplyDelete
  12. Untung Mat Luthfi ni..ehehe nak buat Vlog gak ar klau mcm ni ekek

    ReplyDelete
  13. mat luthfi ni muka innocent je kan
    betol2 anak mak..heee

    ReplyDelete
  14. @Rie

    taw xpe! innocent tp nakal jgk. :P

    ReplyDelete
  15. Setuju dgn matlutfi ^^
    best la dia ni.. kalau semua 'artist' mcm dia kn xD

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)