Thursday, January 26, 2012

Kesesakan Kotaraya

  6 comments    
categories: 











Aku tak tau kenapa aku tersangkut dengan tempat sesak serabut macam ni

hohoho

Pagi-pagi selalu stress sebab kesesakan lalu lintas macam ni lah

Nasib baiklah rumah dekat dengan office, takdelah terasa sangat 




Paahal masa darjah 4, 5, 6, bila cikgu tanye ape cita-cita kamu?

Aku dengan konsistennye menjawab:

"Ahli Kajipurba"





Bayangkan aku excited bila jumpe fosil atau artifak-artifak berharga dunia






Seronok jumpa nenek moyang aku dulu, eh bukan.. nenek moyang orang lain la



Kawan-kawan kelas aku gelak je dengar cita-cita aku sebagai Ahli Kajipurba

Cis 


Tapi takpe kawan-kawan, sekarang korang boleh gelakkan aku lagi

Sebab aku tak jadi nak kerja sebagai Ahli Kajipurba. Hahaha






Sekarang aku dah jadi macam ni

Hahahaha

Berangan



6 comments:

  1. berangan pn blh jadi knyataan.ngeh2

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. InsyaAllah... tapi kena banyak usaha tu! ngeh3

    ReplyDelete
  3. tu kat depan IOI mall kan? sesaaak nyee..kat federal pon lebih kurang, snang kata, jalanraya kat slangor ni 1 2 tempat je yang kurang sesak..
    kl toksah cakap lah kan..haha

    ReplyDelete
  4. a'ah.. kt dpan ioi mall.. bile hari minggu je x sesak sangat.. tp sesak jgk sebenarnye.. hahaha

    kl mmg sesak... raye je x brape nak sesak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu angan2 2 penting :)

    stp ary Ruby berangan :)

    huhuhuu


    sesak2 nie mmg menyesakkn nafas kn2..:)

    ReplyDelete
  6. Ruby: heheheh.. best kan berangan? :D

    SESAk memang tak best, tapi nak cari reeki terpaksela.. hehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)