Wednesday, January 11, 2012

Jom Beli Buku Murah-Murah di BookXcess! :)






Jeng jeng jeng

Tengok harga kat buku tu.. 

Percaya tak?

Murah kan? Jarang kan nak jumpa buku BI yang murah?

Paling murah pon standard2 RM30 jugak la kopak...

Tapi kat sini.. wah.. terbeliak mata menengoknya





Haa.. ni buku yang aku beli.. murah je tak sampai pon 10 ringgit weh..

Aku ni minat la jugak membaca novel-novel ni, tapi sebab mahal, aku selalu membantutkan rancangan untuk membeli buku itu..

Tapi sekarang tidak lagi... 

Sebulan nak beli 5 buah buku pon takpe, tak sampai lagi RM50 ye tak??

Kini balik rumah ada aktiviti lain iaitu membaca novel! Yeah!






Kat mane nak dapat buku-buku BI yang murah ni?

Hehe.. jawapannya ialah dekat kedai buku BookXcess dekat AMCorp Mall Petaling Jaya..!!

Dekat tingkat 3 taw

Macam-macam buku ade kat sini, bukan novel je, buku kanak-kanak pun ade.. buku misteri pun ade.. buku masak-masak pun ade.. macam-macam ada..

Tapi semua dalam bahasa Inggeris taw.. time ni lah nak memperkukuhkan bahasa Inggeris ye dok? :P


Kenapa buku dekat BookXcess ni murah-murah punye giler murah??

Sebabnye Publisher buku ni kadang-kadang diorang terlebih print buku tu, tapi tak boeh jual kat kedai buku biasa, so sebab tu lah diorang bagi kat BookXcess ni dengan harga discount, then jual kat kita pulakla! Hehe.. lepas ni tolong print lebih lagi yer :P


So apa lagi? Jom menambahkan ilmu dengan membaca buku! Bestnye!




Kita makan dulu!


6 comments:

  1. murah gilerrrrr.. alah, tp kita kat sgkai.. jarang2 nak g kl sana.. huhuhuuu.. cedih! ;(

    ReplyDelete
  2. MIA: OOO Orang Sungkai rupanya... bakal makcik orang situ. hehe.. xpe nanti g KL borong ea :D

    ReplyDelete
  3. RIFF RAHIM : boleh2.. kt rumah pon dah byk.. hahaha

    ReplyDelete
  4. wow!! :D sangat lah murah. thanks for the info. :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)