Tuesday, January 17, 2012

Iklan Hantu Digi Yang Seram.. ~~~







Weh korang dah tengok ke iklan Hantu Digi ni??

Gile seram weh!!

Macam kelakar tapi seram sebenarnye..waaa

Sape yang mengarah iklan ni, haruslah dia mengarah sebuah filem hantu

Mesti terbaik punyer...!











Lepas tengok video ni, korang boleh pilih sama ada nak upload video kat you tube ke or nak google camana cara nak halau hantu

Aku pilih....


UPLOAD KE YOUTUBE!!


So.. ni video sambungan..










Pendek kata memang aku seriau ah tengok video ni sorang2!


Tabik spring kepada Digi sebab produce iklan yang best camni


Promotion Digi memang terbaik ah!

Kalau Digi datang dulu sebelum Si Biru tu mesti aku pilih Digi!


Hehe ok bai...


Selamat Menonton Video

:)



Hantu sedang menyarap :D


2 comments:

  1. haxhax... sakit perut Cik Princess gelak tengok dua2 video tu. bukan apa, sempat lagi nak ambil vidoe hantu tu. tapi takut.... haxhaxhax

    ReplyDelete
  2. Princess:

    hahaha taw xpe memang gile internet die nih :P

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)