Friday, November 4, 2011

Aku Sedar, Aku Hanyalah Blogger Picisan Yang Menumpang Sedikit Ruang Di Dunia Blog Ini

  4 comments    
categories: 




*Mood Sentimental*

Aku sedar diri ini, aku hanyalah insan biasa, tiada apa yang menarik untuk diceritakan seperti blogger-blogger terkenal.. huk huk huk


* tak taw ape motif gambar Selena*


Jadi aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak kepada semua yang sudi membaca blog yang tidak seberapa ini


TERIMA KASIH! 


yang tidak terhingga :)


Terharu.. sob sob sob










Okay, gembira semula!!! (^0^)




*tak taw lagi kenape letak pic Selena*




Hari ni nak jawab tag dari seorang gadis comel bernama Miakafiya. hehe




Okay.. Ready.. Get Set.. Go!!!





1. Nyatakan tentang diri kamu dalam 5 perkataan.
Serabut
Pemalu 
Penyegan
Penyebok
Penyebar (?)

2. Kamu rasa kamu cantik/kacak bila...
Bila ek? Serius aku ambik masa yang lama nak jawab soalan ni.. Adelah 30 minit menghadap pc tak buat pape (Nasib baik boss gi London)

3. Cinta pertama kamu masa kamu berusia..??
10 tahun.. hahahhahaha.. eh hari tu nampak kat Facebook die dah kawenla.. hoho tahniah2

4. Lebih suka membaca atau menonton?
Ermmm.. menonton kot.. Cite Harry Potter sume aku tonton je.. tak bace buku die pon.. hohoho

5. Namakan satu buku/cerita kegemaran kamu dan kenapa?
Buku kegemaran saya ialah sebuah novel B.I yang bertajuk The Mockingbird. Kenapa? Sebab dia mengisahkan tentang perkauman iaitu antara kaum kulit putih dan kulit hitam. Banyak konflik. huhu

6. Apa yang akan kamu lakukan pada hari perkahwinan seseorang yang kamu pernah suka dulu??...
Ermm.. takde buat ape pon.. Paling jahat aku boleh buat ialah makan kat kenduri kawen die tapi tak bagi hadiah/duit.. hahahahha

7. Suka budak-budak? Kenapa?
Suke..sebab diorang wangi. Pastu boleh cium diorang sesuka hati.. takde sape marah. hahahahaha

8. Suka berangan?
Suke.. time tengah buat kerja pon boleh berangan inikan plak time takde kerje.. keh keh keh

9. Berapa kerap kamu update blog dalam seminggu?
Paling banyak pun 5 kali kot.. Kalau weekend memang tak dapek lah.. den nak merayap sambil berjimba-jimba. haha

10. Apa benda yang wajib ada dalam beg tangan/poket seluar kamu?
Kunci rumah!! Wajib ade! 

11. Apakah impian yang kamu ingin capai??
Ingin menjadi seorang software tester yang terkemuka. hihiks




Okay.. terima kasih kerana sudi membaca :)


4 comments:

sila komen jangan segan-segan :)