Monday, October 3, 2011

Wargghhh Sejak Bile Aku Terminat Dengan Justin Bieber Ni???




Motif Title Dimulakan Dengan Capital Letter? Ingat berita dari Bernama ke??

Dulu kan aku geli sangat dengan lagu si bibir ni, ala.. lagu Bebey bebey bebey ohhh tu.. Rase macam.. eh tolonglah jantan ni! Suara ko dahlah macam pempuan comel! 

Rupe-rupenye dia memang comel pon .. Tapiii.. ohhh sorry.. muke jambu tak maen lah beb! Gua suke yang muka ganas-ganas jerr.. ( stok lengan mesti ada parut2 macam mat-mat rempit tuuuu.. barulah nampak maskulin.. kah kah kah)





Selingan.. Ala ala tomeyyye dierr.. :P





Tapi sekarang.. aduh.. kenape beb? Kenape aku dah berubah??


Tetibe je aku terlayan lagu die That Should Be Me tu.. ulang-ulang aku dengar.. Aduhh malu la plak.

Tapi sebelum ni ade gak minat lagu die, alaa lagu dengan anak Will Smith tu.. tapi yang tu suke sebab lirik die yang positif dengan rap anak Will Smith.. Takde kena mengena pon dengan die.. hohoho


So aku pun tak dapat jawapan apesal tibe-tibe je aku dah tersuka die.. Tapi harapan la kan nak like Fan Page Facebook die.. Takmo takmo ( oh masih lagi ego )

So bile dah minat kat si Justin Bibir ni, mestilah nak taw perkembangan dan isu semasa pasal die kan.. (kate minat.. ).. Yang aku taw skarang die ni tengah kapel dengan si cantik manis Selena Gomez nih...





Bagi sesape yang tidak mengetahui, inilah Selena Gomez.. comel kan die??




Masalahnye sekarang.. aku denga citer kejap kapel, kejap dah break-up, kejap baik semula, kejap gaduh, kejap pegi bercuti bersama. Ehhhh mane satu ni? Pening mak taw.. Maka, oleh itu, aku pun melanggan dari Google untuk taw perkembangan diorang ni.. Hahaha.. gigih tak aku?








Haa.. Okay.. Sekarang dah senang.. kikiki


So, menurut news yang bertarikh  29/09/11  ni, menunjukkan bahawa Selena Gomez masih bersama lagi dengan Justin! And diorang sangat happy together! Ceh mengarut je rupanye cerita yang kononnya si Selena ni kate die nak boyfriend yang lagi matanglah, apelah.. heeeiishhh.. masyarakat...






Hee heee jangan jelez peminat-peminat Justin Bieber.. Sah sah lah dia tengah angau dengan minah Gomez ni.. kah kah kah











Tapi kan... yang aku perasan kan.. bila gambar diorang berdua ni kan.. Si Selena Gomez macam saje kan nak bagi panas kat pempuan-pempuan yang minat giler giler giler kat si Justin ni.. Fuhh.. nasib baik ler aku tak tergolong dalam kumpulan itu. eheheh





3 comments:

  1. hurhh.. salena gomez gn justin bieber mcm adik gn kakak!. hahahahha..

    btw, tak minat pun diorg tu.. hehe :P

    ReplyDelete
  2. Lagu dia ngn anak Will Smith tu mmg best per... ok la kalo nk compare bebey, bebey tu. Haha! :)

    ReplyDelete
  3. mia: eishh.. knape ramai yg cakap mcm tu? xpelah..maybe kakak boleh membimbing adik... hahaha

    bro zamri: a'ah memang pun. minat JB gak ea? haha

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)