Thursday, September 8, 2011

Kampung Lukut Next Top Model (Raya 2011)

  2 comments    
categories: , , ,
Lunch time!!! Ni lah masanye untuk aku bermanja-manja dengan blog! Hahaha kasihan kan orang tak dak laptop.. Menumpang belas kasihan laptop opis.. Wuwuwuwu.. Ada sapa2 nak dermakan aku laptop? Buruk pon xpe asalkan leh download movie dah ler.. hehehe

Okay2.. niat utama nak update blog ni sebenarnye nak tunjuk gambar2 masa raya.. Tengok sume orang dah upload aku pon nak upload gak.. Hahaha..  Raya tahun ni of kos lah lebih meriah dari raya tahun lepas sebab tahun ni semua 8 adik beradik mak berayu kat Kampung Lukut. Wuhuuu..seronok! Seronok! Aku pun walaupun dah bekerja tapi cuti tetap seminggu nyah... Puas gak la duduk rumah kirenye..






Ni la Kampung Lukut Next Top Model.. Gembira sungguh dia dapat duit raya









Berdoa semoga tahun ini duit raya lebih menguntungkan.. Tetapi itu tak terjadi pada diri aku.. Warggghhhh.. Ekonomi duit raye aku tahun ini jatuh merudum. Keciwa. Tak nak keje lah camni. Nak belajar je sampai akhir hayat








Baru aku perasan rupenye aku tak banyak gambar time raya! Takpelah gambar beraya kat office pun okay gak kan kan kan








Opismet yang gembira dapat beraya di opis. Sambil buat report sambil makan kuih raye oh nikmatnyerrr








SELAMAT HARI RAYA!!

MAAF ZAHIR DAN BATIN






2 comments:

  1. selamat hari raya! comellah blog ni.. :)

    p/s: tqah tgk belek2 entri lama. jumpa komen awak dlm blog sy yg thn 2009 lagi. sy masukkan link blog dlm bloglist sy ya? :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih atiqah! really appreciated that!! :)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)