Wednesday, July 20, 2011

KOTEX Yang Comel

Perhatian: Lelaki mungkin tidak digalakkan membaca ini, tapi.. sebenarnya takde pape pun.. Bagus jugak kalau korang baca so banyak sket pengetahuan am disamping lebih memahami wanita... Hihihihihi



Sape perempuan yang tak pakai Kotex angkat tangan!! Aku rasa majoriti ramai perempuan kat Malaysia ni akan angkat tangan. Aku pun suka tukar-tukar tuala wanita ni, saje cuba-cuba, tapi last2 Kotex juga yang menjadi pilihan. Tak taw kenape. Serasi kot



Sekarang ni Kotex buat lagi benda yang menyebabkan Kotex bertambah comel di mata aku.





Tadaaa!! Comel gile Kotex sekarang siap ade corak-corak dekat tuala wanita. Okay fineeeee.. ramai cakap, "Alaaaaaa...... buat ape buat corak2 kat situ, bukan ade orang nampak ponnnnn..!!" Tapi pada aku, " Alaaa.. tak kesahla orang nampak ke tak, yang penting ade kelainan beb.. Market.. Hahaha"









Ade emoticon jugak yangboleh dimuat turun jadi MSN Emoticon! Comel kuasa dua!





Sekarang pulak Kotex ada pantiliner terbaru yang jauh lebih best dan selesa! Tak tipu wooo.. Aku dapat free sample hari tu. Sebagai pengguna, memang rasa puas hati lah kan. Barang baik kena ar promote ye tak?




Ape yang best?

  • Pantiliner yang lebih tebal dari panteliners jenama lain, tapi yang menariknye..rase selesa je dan tak rase pon tebal ke, ape ke.. thumbs up!

  • Bila dah tebal mestilah rase lebih yakin dan bersih! Senang sket nak beribadat dan melakukan aktiviti2 harian dengan lebih confident! Hehehe

  •  Tak bergerak-gerak. Best2 I like 



Yes yes this is true! :)




Combo Factor yang ada dalam laman web Kotex ialah ada mitos-mitos mengenai tubuh badan dan hal-hal wanita. Lelaki patut tahu yang ini! Kadang-kadang korang terlebih dengar mitos sampai terpandang serong pada wanita! Eh emosional tiba-tiba







Antara mitos glamor:



  • Sentuhan lelaki pada payudara perempuan dapat merangsang pembesaran payudara.
       ~ Sapa lah yang reka mitos ni, mesti lelaki yang saja nak ambil kesempatan. Cis


  • Semasa datang period kita dilarang mencuci rambut.
~ What??! This is ridiculuos! Kalau orang jenis period lama sampai 13 hari, habis lah bersarang semut rambut die. Hohoho


  • Kalau punggung seseorang itu jatuh,bermakna dia telah kehilangan dara,,...
~ True story. Seorang guru aku menangis sebab ada anak murid lelaki menuduh dia dah takde dara sebab punggung dia jatuh! Padahal.. cikgu aku tu baik kot.. Ish3.. banyak faktor lain okay menyebabkan punggung jatuh. Ade jugak makcik beranak 5 tapi punggung dia tak jatuh.. So apa kes tu? Jawab2 




Okay banyak lagi, jika nak tahu fakta sebenar bolehlah ke Laman Web Kotex :)


2 comments:

sila komen jangan segan-segan :)