Thursday, June 16, 2011

Lirik Lagu Tema Drama Juvana - Babak Pertama By Drama Band

  2 comments    
categories: ,



Babak Pertama 

Drama Band


Babak pertama bermula saat ku terlihat mu
Waktu seakan terhenti terpinga mencari
Rasa yang takkan terungkap tak pernah ku alami
Cuba aku mengerti


Teruja aku mengejarmu
Bermimpi memilikimu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu kan ku jejaki nanti

Wooo
Woo woo


Takkan ku menoleh lagi walau gelapnya hari
Ku yakin akan temui semuanya di sini
Walau ke mana kau pergi tetap kan ku cari
Ku tak akan berhenti

Teruja aku mengejarmu
Bermimpi memilikimu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu kan ku jejaki nanti

Oh… wooo
Oh.. woooo

Teruja aku mengejarmu
Bermimpi memilikimu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu kan ku jejaki nanti

Ooo…ooo.. oooo


Summary:

Bestlah lagu ni! Macam energetic kot! Bila dengar rasa macam tiba-tiba semangat membara-bara. Hehe.. Tahniah Drama Band! Walaupun nama band korang baru aku dengar hari ni, tapi.. itu semua tak jadi masalah! Akan terus support korang untuk lagu2 lain! 

Sesuai sangatla lagu yang best ni untuk sebuah drama yang best lagi bertenaga. Memang teruja aku tengok drama bersiri ni. Aku pun tak taw knape. Nak kata best sangat, hmmm.. tak lah kot tapi yang pasti memang membuatkan aku ternanti-nanti ape jadik lepas ni


Mungkin kerana ada pelakon-pelakon yang mantap2 dan ganteng2 (wahh gatai noo). Yang bestnya diorang ni sebelum ni semua tak glamour pon. Sape kenal si Botak? Apek? Panjang? Ayam tu? Korang pun tak pernah kenal kan? Tapi dalam 1 drama diorang trus malatop kababomm best gilak


My personal favourite is...


TADAAAAA... BOTAK!




Handsome tak my boyfriend? Ahahaha gedix! Dia ni House Captain kat Sekolah Juvana tu. Walaupon dia ni ketua, tapi dia ni selalu je salah gunakan kuasa. Asyik buli orang je. Haha!






Hehe. Ni la Botak yang sekarang, atau nama sebenarnya.. Johan Asari. Ada rambut jadik comel plak kan? I like! Kalau jumpe dia kat luar, jangan lari plak takut kena belasah, dia baik & kelaka je! :D





2 comments:

sila komen jangan segan-segan :)