Monday, May 9, 2011

Group Facebook Yang Lawak & Pelik

  No comments    
categories: 

Yang buat page ni mesti peminat tegar Zizan Maharaja Lawak kan, beruntung Zizan ramai minat kat die.. hehe. Memang best pon si Jozan ni, lawak diorang memang natural lah. Tapi minggu ke 6 ni ade kureng sketlah. Kat YouTube pun ramai dislike. Takpe minggu depan harapnye best balik









Hahaha serius aku tak paham kenape nak Mr Crab jadik Menteri Kewangan Malaysia. Bukan ke Mr Crab ni seorang yang kedekut dan taik hidung masin? Bukan ke die suke bolot duit sorang2? Gilo apo nak dio jadi montori. Rosak rosak.. hehehe





3. awak nie perasan betol lah. hahahaha.






Hua hua hua macam sentap je kan page ni. Ayat atas je la sentap, tapi page ni senyap sunyi jer, tak ramai orang like lagi. Maybe admin die bizi dan tak sempat nak buat promosi. Hehe. Seronok gak kalau kat cni cerita pasal pengalaman orang yang kuat perasan ataupun diri sendiri yang memanng cepat perasan. hihihi




4. Suka hati aku lah kalau hari2 nmpk muka aku online dlm FB..FB ko ker FB aku??




 Haha ni lagi satu... kelaka je kan? Orang yang buat page ni agaknye pernah kena sound kot dengan kawan/pakcik/mak die sebab asek online je tak buat keje.. Wakaka. Padahal die saje je online kot, tapi keje jalan jugak.. ye tak? Hot jugak page ni ramai betol yang like.. maybe sebab content die yang best ataupun ramai yang suke online kt FB

0 comments:

Post a Comment

sila komen jangan segan-segan :)