Thursday, December 16, 2010

Vanessa Hudgens & Zac Efron dah berpisah?

  4 comments    
categories: 





Today 11:11 AM PST (3.00 AM  14 Dec MYT)  by Marc Malkin and Ken Baker


Zac Efron and Vanessa Hudgens are over.Sources just told me…

The two, who started dating when they were just teenagers costarring in the hit High School Musical franchise, recently called it quits.

"It's nothing dramatic," one source said. "There's no third party involved."
Says another source, "They were together for so long. It just ran its course."
Sources insist they remain friends.

Efron, 23, is currently filming The Lucky One in New Orleans. Hudgens, who turns 22 tomorrow, wraps Journey 2: The Mysterious Island later this week in Hawaii.

Read more: http://www.eonline.com/uberblog/marc_malkin/b215915_zac_efron_vanessa_hudgens_split.html#ixzz182KrHfpJ








Cinta antara mereka berputik 4 tahun yang lepas semasa sama-sama berlakon dalam drama High School Musical. Vanessa tangkap cintan dengan ZacEfron yang bukan sahaja romantik dalam lakonan malahan terbawa-bawa sehingga ke luar lokasi. Zac jugak terpikat dengan Vanessa yang kelihatan begitu sweet and demure.


Lalu mereka pun bercinta lah seperti remaja-remaja yang lain. Dating, keluar shopping, mandi manda di pantai. Oleh sebab mereka artis popular dan kelihatan seperti perfect couple, maka banyak lah paparazzi dan mamarazzi yang mencuri-curi mengambil mereka sewaktu mereka berdating dan bercuti. Ini menyebabkan ramai gadis2 remaja dan jejaka2 remaja jealous dengan mereka, ssebab mereka kelihatan begitu bahagia sekali. Kui kui kui. Sudah lah tu, mereka diabadikan menjadi anak patung Barbie, menjadikan mereka idola kepada kanak-kanak. Cess







Perrcintaan bertambah utuh. Konflik, gaduh, jealous skket2 tu biaserlah.. Semua boleh ditangani oleh mereka dengan baik. Sehinggalah suatu hari mereka terpaksa berpisah kerana si gadis yang bijak bestari ingin melanjutkan pelajaran ke universiti yang jauh dari si jejaka. Frustlah si jejaka kerana terpaksa berjauhan dengan kekasih hatinya.


Ehhh.. itu cuma dalam filem High Musical 3 je.. Hahaha. Gila terpengaruh sehingga tak boleh membezakan realiti dan fantasi...



Hakikatnye sekarang diorang dah break! Hahaha. Uik apesal gelak jahat??  Betullah name pon puppy love.. apa lah yang nak di expect. Btw, 4 tahun bukan sekejap! Tahniah kerana berjaya bertahan selama tempoh itu. Pastinya Yana, sepupu saya yang kecik akan merasa sedih mendengar berita ini sebab dia memang fanatik habes dengan pasangan sejoli ini. Saba la budakkk.. hihi










Selamat mencari kekasih baru  :')




4 comments:

sila komen jangan segan-segan :)