Wednesday, November 3, 2010

Lirik Lagu If I Had You - Adam Lambert

  9 comments    
categories: 

Video Official lagu ini :







Ade ke kawan aku kata Adam menari tergedik-gedik dalam video ni?? Ishh.. okay ape..?!! Lagi satu, lagi ni memang catchy tak hingat, memang ko secara automatik akan tergedik menari dengar lagu ni  \ (^0^) /





IF I HAD YOU


So I got my boots on, got the right 'mount of leather
And I'm doing me up with a black color liner
And I'm workin' my strut but I know it don't matter
All we need in this world is some love
There's a thin line 'tween the dark side and the light side baby tonight
It's a struggle gotta rumble trying to find it

But if I had you, that would be the only thing that i'd ever need
Yeah if I had you, the money fame and fortune never could compete
If I had you, life would be a party it'd be ecstasy
If I had you
You you you you you
If I had you

From New York to LA getting high rock n' rollin
Get a room trash it up 'til it's ten in the morning
Girls in stripper heels, boys rolling in Maseratis
What they need in this world is some love
There's a thin line tween a wild time and a flat line baby tonight
It's a struggle gotta rumble tryin' to find it

But if I had you, that would be the only thing that I'd ever need
Yeah if I had you, the money fame and fortune never could compete
If I had you, life would be a party it'd be ecstasy
If I had you
You you you you you
If I had

The flashing of the lights
It might feel so good but I've got you stuck on my mind, yeah
The fashion and the stage it might get me high
But it don't mean a thing tonight

That would be the only thing that I'd ever need
If I had you, then money fame and fortune never could compete
If I had you, life would be a party it'd be ecstasy
If I had you
You you you you you

If I had you
That would be the only thing that I'd ever need
Yeah if I had you, the money fame and fortune never could compete
(never could compete with you)
If I had you, life would be a party it'd be ecstasy (it'd be ecstasy with
you)
If I had you
You you you you you
If I had you



Nota : Lagu ni menceritakan tentang seorang mamat yang kemaruk nak cinta seseorang mamat gak yang dia kasih dan sayang dan cinta. Kalau dia dapat orang tu, duit, kemewahan, keglamouran.. tidak penting padanya lagi.... Yang penting sekarang.. Orang yang dicintainya tu..! Hmmm.. Aku suka lagu ni sebab aku suke Adam Lambert! Nyanyi la lagu Bangau Oh Bangau pon si Adam ni, aku tetap suke! Suara die best!  ♥♥







Adam ni aku jumpe ( cewah2 ) masa dia start masa American Idol Season 8 dulu. Aku suka sangat ah dengan dia ni.. maybe sebab suara die yang leh tarik2 sampai ke oktaf berape aku pon tak paham.. Plus muka yang dia cute tu kan.. ehehe.. Kalau boleh vote memang aku vote lah mamat ni. Huhu nasib baik aku duduk Malaysia kalau tak, tak pasal2 je duit habis nak kena topup kredit selalu kan?


Sekali si Adam ni pi buat pengumuman besar-besaran plak dia ni gay.. And kalau tak silap aku la kan, lupe la nyanyuk sket tua2 ni,dia buat announcement  mase tu sebelom final night American Idol! So end up malam tu si Kris Allen yang menang.. Hmm.. dah rezeki si Allen lah kan.. Kalau dia tak announce, aku rase si Adam ni lah menang!


Hmm.. pape pon.. nampaknye sekarang karier si Adam Lambert ni lebih cerah dari Kris.. Kenape ek agak -agak? Maybe sebab Kris dah kawen.. so susah sket nak nyanyi ligat2 nih.. hihi.. Tahun ni Adam dah umur 28.. wah nampak muda lagi.. apakah rahsia??





Adam yang dulu pon okay jugak  
♥♥


9 comments:

  1. sbijik ar muka mamat ni ngan aku..kn?kn?..hahaha

    p/s:i'm back!

    ReplyDelete
  2. tang mana yang sama tu?? ehihihi

    ye..aku taw! aku sungguh excited!!

    ReplyDelete
  3. adam lambert memang gay.. adehhh lagu dah mantap..apsal la dia jadi gay..adehh

    ReplyDelete
  4. fitrihadi : ntahlah.. frust dgn pempuan kot... eh sukati aku jer..haha


    xenom: err.. yeke..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)