Wednesday, September 22, 2010

Lady GaGa dan dress daging korbannya..

OMG... tu je yang aku boleh cakap.. Aku taw Lady Gaga ni memang seboleh2nya tak nak sama dengan orang lain.. tapi.... kalau dah sampai macam ni.. mak oiii.. dah kehabisan idea ke cik Lady Gaga oii..



 agak2 ada bau hanyir tak?




zoom in baju dagingggg.. tapi rantai dan gelang die macam lawa le plak..



Dia siap cakap lagi, dia rasa takde masalah pon dengan baju tu, dia rasa pakai baju kulit haiwan lagi teruk. Huhhh..same je pada aku, membunuh binatang gak! Tapi kulit haiwan tu nampak le lawa sket.. ni... adoii..geli siot

Binatang ape la yang jadi mangsa si Lady Gaga ni, aku pun tak pasti..  adakah lembu? atau beruang? Harapnya bukan haiwan2 hampir pupus.. Aku harap PETA ambil tindakan sket kat die nih.. Haiwan tidak boleh dijadikan baju! NEVER! Kesian lah sket kat haiwan2.. Diorang pun nak hidup jugak. Kalau buat makan, biaselah.. tapi baju..haishhh



Ni lagi satu kepelikan

Agaknya bile Lady Gaga akan pakai baju lain dari yang lain tapi munasabah dan cantik??



6 comments:

  1. lady gaga memang gini... sebenarnye purse yang die bawak mase pegi award ni pon purse daging jugak... ntah pape.. tak beragak...

    ReplyDelete
  2. hahaha.. yeke? makin pelik die ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. kan?kan?aku pon prasan gak..hahaha. x pon nak muntah..kkikiki

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)