Monday, August 30, 2010

Pervert Yang Comel

  3 comments    
categories: 



Semalam emosi aku tak berapa stabil.. dengan naik bas penipu..Kate nak berhenti kat terminal 1, sekali die berhenti gak kat Terminal 2 yang sangat tak best tu. Macam nak meroyan gak la aku. Pastu orang bas tu cakap ade bas free dari Terminal 2 ke Terminal 1. So sebagai seorang yang kedekut, aku pun tunggu bas free tu.

Sementara menunggu bas yang tak kunjung tiba, aku pun menjamu mata dengan melihat gelagat orang sekeliling. Nak menjamu makanan bulan posa pulak. Kemudian aku ternampak seorang pemuda berbaju merah dengan 2 orang budak perempuan kecik, maybe adik2 die kot. Dia hantar adik dia naik bas rupenyer. Bila adik die dah naik bas, die tunggu kat bawah lagi, tuggu bas gerak kot.. Bagus gak dia nih.. abang mithali..haha

Pastu  ade bas baru sampai, sume orang turun. Ramai perempuan hot berseluar dan berskirt pendek turun. Sekali aku tengok pemuda berbaju merah yang aku sangka abang mithali tu terus macam excited. Mata die memang tak lepas tengok kaki2 perempuan tu. Yang tak tahan tu, sampai terpusing2 kepala dia, macam nak teleng kepala dia aku tengok. Aku yang duduk belakang lelaki tu cuma boleh tergelak jela.. Muka dah macho dah macam ZulHuzaimy. Waka waka

Entah cmane die terperasan yang aku tgah tengok perangai die.. Terus muka die blushing2 malu. Hahaha

Moral of the Entry : Jaga mata weh...kurus pahala puasa..!!


3 comments:

  1. Aiyaa, cik razfira.
    Kau usha die camne la boleh sampai blushed camtu?

    ReplyDelete
  2. errr... dia nampak aku ktawekan die kot..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha lelaki mata keranjang..bila kantoi tau plak malu..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)