Sunday, August 1, 2010

Asramaku Syurgaku

Hari tu aku merungut kan pasal asrama aku yang baru..?

Rase macam tak best plak.. bukan ape, mak aku slalu pesan..
 
Jangan merungut.. Bersyukur la sket.. ade orang tu, tak de rumah pun

Lagi kesian kan..? huhu

Sebenarnya, not bad pun asrama aku yang baru ni

Cuma ari tu still can't get over dengan asrama lama yang

aku dah duduk 3 tahun kan..hehe

Kalau nak taw, asrama baru ni dekat dengan Giant,

so kami pun slalu exercise g Giant, lemak kurang sedikit

duit plak banyak habis

Pemandangan dari tingkat atas pon lawa wooo

Bak kata kawan aku,

"Macam duduk kat resort.."

hehehe.. hebat tak hebat..?




Ni lah asrama kami dari belakang, ada macam hotel 5 stars tak? Sila jawab ya untuk ambil hati..hehehe




Pemandangan sekitar dari tingkat 4, indah tak indah weh... gunung ape tu aku pun tak taw.. Gunung Datuk kot..hehehe.. tak pun Gunung Ledang.. wakakaka.. tal lulus Geografi r..




Ha ni lagi satu.. Maju tak..? Asrama kami banyak dikelilingi bangunan2 dua tingkat yang kosong..hehehe. Sape2 yang nak berniaga kat sini.. apa lagi.. Grab your opportunities la weh. Jual apa pon mesti laku punya, Budak2 asrama ni lapar 24 jam taw.




Ni plak koridor aras aku. Nampak scary ke ha..?? Hehe..xda pape pon.. Aku tidur lena sepanjang malam..sebab aku tak tengok pun koridor tu..hehehe





Mission accomplished. hohoho




Moral of the entry : Tak kenal maka tak cinta



8 comments:

  1. wahh. haha:D tak pernah plak terkagum tgk asrama nih.. huhu tp aku tak penah pn duk kt asrama nih..hehe ;p

    btw, nice pic :D:D

    ReplyDelete
  2. haaha bese je x payah kagum.. cuma skrg dah ok sket sebab rumah aku dah di repair xde krosakan lg. ehehe

    tenkiu3

    ReplyDelete
  3. mmg btol la Indah.
    baru skrg aku terasa keindahannya.

    ~amacam kipas tu. best? hehe

    ReplyDelete
  4. kipas panas beb..mestilah best.

    walaupun panas tp memberi kesejukan.

    hehehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)