Friday, July 23, 2010

Huh. Ade aku kesah dengan Celcom Bluebear mereka? haha

  10 comments    
categories: ,
Cewah cewah anis.. mentang2 lah baru dapat teddy bear dari Celcom

Terus tayang kat blog ek? Hahaha

 Tahniah jugak lah sebab baru beli broadband..pasni leh la duduk dalam internet slalu

Hahaha

Cakap pasal Bluebear, aku rasa Celcom ni cam tiru aku jer..hahaha 

Celcom don't sue me. I'm your loyal customer for almost 10 years taw!  =p

Bukan apa, aku ada Bluebear dah lama dah, tibe2 je Celcom pun nak jugak ..!! hehe





Tadaaa..!! Ha tengok2 same kan macam Celcom punye bear??

Hahaha

Kalau korang cakap same memang korang rabun or penipu

Mane same .. bear aku bulunya nipis ajer. kecik plak tu

Nak peluk masa tidur tak boleh, buat GENGGAM je okaylah kot. Kah kah kah 

Warna pun tak lah sebiru mana. Ke dah pudar. entah konfius jap

Request dari cik Anis : tentang kewujudan bear aku ni.



Takde pape pon sebenarnye. 

Sejarah kelahiran bear ni dari kilang aku pun tak tahu 

Yang aku taw, Bear ni dihadiahkan kepada aku semasa aku Form 3

Aku bukannya peminat teddy bear tapi sebab bear ni ada sentimental value nye,

maka aku usung die ke Negeri Sembilan. Ehehe

Tu jer.. 




 Ini beruang mereka. Lagi gebu. Takpe.



Dua tiga ekor beruang biru,

Mana nak sama dengan beruang aku 




10 comments:

  1. kah3..i'm speechless ble tgok bsar gle gamba bluebear ko..comey sgt..tpi muke dye cam kesian la wei..xle tgok ak..hahaha
    sape bg kat ko?hehe

    neway,thanks penuhi e-kehendak ak..haha

    ReplyDelete
  2. sama je ann. cuba ko pakaikan dia baju. Bearymaradonna. :D

    ReplyDelete
  3. wah birunya.. suka sangat..sebab saya memang gila biru!! :)

    tapi saya guna maxis ar..adoii apsal maxis tak guna biru ar??

    ReplyDelete
  4. anis :

    kesian sebab die dah ramai pesaing. sape bagi? haha kawan la.. form 3 kan. suci n naive lg. wakaka


    e-kehendak ko mestilah akan dituruti. hahahaha

    ReplyDelete
  5. pzah :

    hahaha.. baju pun xdak size. kcik sgt. cehhh.. bearyargentina la. maradona drama je lebey. hehe

    ReplyDelete
  6. fitrihadi :

    maxis kan 'hot' link. kena lah merah..

    biru untuk celcom yg cool.. cewah puji celcom lelebih plak. bkn dpt free pon. haha

    ReplyDelete
  7. razfira,

    cube bg makan blue bear..bio gebu..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha bernas gak idea kamu

    ReplyDelete
  9. hahahahahhhh x tahan la ade kt n9 rupenyer

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)