Sunday, June 6, 2010

PHP & Java

  9 comments    
categories: , ,
Fuhh tak sangka dapat jugak menghabiskan kursus PHP5 & MySQL yang berlangsung selama 2 minggu. Rasa loya jugak tekak ni dari pagi sampai ke petang menghadap skrin komputer. Tapi kalau menghadap benda lagha tak pulak rase macam tu kenape ek..? hehehe.. Dan tak sangka jugak dapat menyiapkan live project iaitu menghasilkan e-commerce website.. Kami pun membuat website menjual buku. Haha skima kan..? Tapi mestilah dengan pertolongan cikgu kami iaitu cikgu Sumardi Shukor.. Hahaha dia ni glamour kot, dia kata kalau nak carik die senang aje, google sahaja..hihi



Guna framework ni lah untuk buat website tu.. senang la jugak dibandingkan kalau buat cara manual...hmmmm.. menarik jugak lah PHP ni


Esok menghadap Java plak..argghhh..tabahkan hatiku..!!



JAVA the best..heh heh heh


9 comments:

  1. you in some kind of coding courses or something?

    ReplyDelete
  2. yup..saya budak baru belajar..hoho

    ReplyDelete
  3. pembetulan disini yer..
    not 2weeks but 3weeks kite mengadap pspad 2 okeyh..hahaha

    tp xpe,cikgu sumardi best..power siot..haha
    java ni hampa sket..huhu..T_T

    ReplyDelete
  4. haha yeke..?rase mcm kejap je mcm seminggu pon ade..wakaka

    taw xpe..jom ponteng java!hahaha

    ReplyDelete
  5. good luck..hope u gain knowledge in the course taken

    ReplyDelete
  6. hebat..syabas..tak penah lg aku jumpe student serajin ko

    ReplyDelete
  7. php is not bad but j2ee is bad. haha
    3 ari lg weh. lepas tu setel!

    ReplyDelete
  8. Mr x : thanks Mr! Why anonymous? knalkan lah diri

    pzah: 3 hari pon azabbbb

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)