Sunday, April 18, 2010

Pemergianmu Dirasai Achik Spin

  5 comments    
categories: ,


Dulu masa sekolah, ade je orang ketawakan aku sebab minat dia

Diorang cakap lagu group die leleh..

Pedulik apa aku..aku minat gak

Aku rasa suara dia sangat lunak dan mendayu-dayu

Yang kutuk2 tu..suara mereka sedap kah?

Aku jugak suka gosip die bercinta dengan seorang lagi penyanyi..

Siap aku beli lagi buku pasal diorang

Ade jugak orang kutuk, kata membazir..

Tapii...ada aku kesah?

Duit aku kan,,sukati la.. 

Minat kat dia sampai aku minat sorang mamat tu sebab muka dia ada iras2 penyanyi ni

Giler kan..siap bagi hadiah tu.. padahal mamat tu minat orang lain..hahahaha

Kalau karaoke pon..lagu penyanyi ni jadi pilihan

Orang kutuk jugak..sebab nyanyi lagu laki..tone x sama la..

Dulik ape, bukan nak masok AF ke hape..

Lagu feveret mestilah Mengusung Rindu..

Sampai sekarang, macam tak percaya..

Aku masih lagi beria-ia nak nak tengok Jangan Tidur Lagi kt tv3 next week

Sebab ada dia dgn Nana

Tak sangka..Tuhan lagi menyayangi dia..

AL FATIHAH kepada Murad Md Shari @ Achik Spin

Semoga rohnya di kalangan orang2 yang beriman

5 comments:

  1. ye..ye...mengusung rindu adalah lagu feveret saye...

    huuu..sedih2.dgr lagu 2...teringat kat x-boipren T_T...

    al-fatihah.doakan aku sentiasa selamat ulang alik highway..

    ReplyDelete
  2. uish aku xtau lak ko minat smpai cmtu.

    ReplyDelete
  3. shu :

    uiks...x bf? hehe

    hati2 di jalan raya shu

    pzah:

    ha'ah mmg minat sgt lah

    ReplyDelete
  4. nseb ko post kat cni..tau la ko de bg hadiah kat laki..hahaha
    ish..xsngke ko mnat smpai cm2 skalik..tp serius,ak pon syok dgr lagu dye..best la..xcye dye da xde..huhu

    ReplyDelete
  5. hua3..mestila pnah

    doakan die di sane..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)