Tuesday, December 15, 2009

Kisah Kanak-kanak Suci dan Pontianak Vegetarian Edward Cullen



Kanak-kanak memang suci hati mereka

Mereka tak pernah berbohong

Mereka bercakap dari hati terus ke mulut

Takde tapis2 okayh..

So kalau nak tanye kau gemuk ke tak,

Tanye kanak-kanak okay

Tanye boypren mesti die cakap kurus sangat

ala Heidi Klum ( mase baru2 kapel la )

Tapi kanak-kanak sekarang agak advance la,

kecik-kecik lagi da minat lelaki dewasa..

"Ish comelnye Ekwed(sebenanye Edward) ni..macam nak cium2 je"

Boleh ke budak pempuan 8 tahun cakap macam tu?? (-_-'")

Tapi pelik gak, apesal ramai sangat wanita2 suke tengok

si Robert Pattinson itu?

Pucat tak berdarah sajer..

New Moon pon takdelah best mane, tertidur separuh citer..




Masa aku tido, diorang pon membuat kerja2 kreatif.bravo!




Jadilah orang yang berguna suatu hari nanti kanak-kanak


Moral of the Story : Belilah cd ori, tak pon gilah tengok wayang

mungkin akan menimbulkan kepuasan


6 comments:

  1. entahnye, tak paham ngape rmai org suke twilight neh...hihihi ekwed ke, robert ke not my taste, hahaha

    ReplyDelete
  2. ntah, langsung x best new moon

    twilight ok la jugak

    ye..kamu mmg x minat dia..

    minat korean @ japan je kan?kan?

    hehehe

    ReplyDelete
  3. btoi3. kanak slalunya mmg guna direct method je. kdg2 menusuk kalbu, tp terima la hakikat suma yg kluar dr mulut diorg tu mmg benar2 blaka.huhu
    ~new moon tak best sgt k?

    ReplyDelete
  4. hehe..jom jadi kanak2..wahaha

    ntahla..aku tgok cd cetak rompak je..

    gambar gelap

    cite slow

    best tido...

    krohh3

    ReplyDelete
  5. tp ann pnye comment,seriously mcm budak2..jujur gle weii..haha
    bdak2 pon da pndai gedik skang..=p

    ReplyDelete
  6. tgok la sape aja diorg gedik..hehe..

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)