Monday, November 23, 2009

Ada Apa Dengan Nama?

  8 comments    
categories: 


Dah pukul lima..okay, nak balik rumah. Carik2 handset, tak ketemu. Aku pun amek handset kawan aku nak miscall handset kesayangan aku tuh. Dialla nombor aku... Tiba-tiba.. Aik?? Salah tekan nombor kot. Aku pun dial sekali lagik.. Tadaaaa!! Kluar nama yang sama.. yang menyebabkan aku confuse tiba-tiba. Lepas tu kedengaran lagu Neyo - Be On You memekak dari handset aku. Okay tidak syak lagi..memang nombor aku.. Tapi mengapa? Kenapa ? Aku tanpa berlengah lagi teruslah menanyakan hal itu kepada kawan aku itu :


" Wei nape ko letak name aku macam ni??!! "

Kawan aku tersengih-sengih macam kerang busuk sambil menjawab :

" Hehe..ala...awek aku tu slalu check handphone aku..malasla nak bersoal jawab..letak name tu senang sket.. "

Okay aku pon diam sajer tak taw nak jawab ape.. Nasib ko la weh dapat awek huru-hara macam tu!! Patut ke aku cakap macam tu kat dia??

Anyway, aku dah idea.. Lepas ni kalau ade ice breaking session dengan lecturer baru semester hadapan... aku nak cakap macam ni :

" My name is Milah Binti Jamian ( nama sebenar ). Also can call me ANDREW.. thats my nickname. Dont ask why "

Hmmm..cool gak kan.. Andrew..

8 comments:

  1. ok la andrew, klu jaki jipang ke..samdol ke..br ko tau

    ReplyDelete
  2. ok la andrew, klu jaki jipang ke..samdol ke..br ko tau

    ReplyDelete
  3. Sampai 2 comment ko anta..hahaha..klu die ltak name mcm 2 mmg nak kene r tu..

    ReplyDelete
  4. haha..kwn ko 2 pehal?smpai nk tuka2 nme..lek sudey..haha

    ReplyDelete
  5. haha..kwn ko 2 pehal?smpai nk tuka2 nme..lek sudey..haha

    ReplyDelete
  6. hah ko pon same je mcm zul nak bg komen smpi 2 ek..haha..mane aku taw..dapat awek queen control mcm 2 la..wei pasni pggl aku andrew taw.kah2

    ReplyDelete
  7. ish..ak rase entry ni berantu la wei..ak komen skali jek..skali kuar 2..takut weii...antu andrew ader..haha..larik~
    xmau pngil ko andrew..milah ag best..hehe..single cam kte nie lg best kan ann??haha

    ReplyDelete
  8. haha..tibe2 lak berhantu

    ala..andrew r best.

    eh yeke?bukan ke ko da boring idop single.pas2 nak carik pakwe cuti ni?

    hahahaha

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)