Wednesday, October 7, 2009

Isi masa lapang

  4 comments    
categories: , ,
haha..macam xde pekdah je care aku mengisi masa lapang ni

tapi xpelah..boring plak

saje aku nak cube try test streamyx kat kediaman kawan2 aku nih ( korang izinkan ke aku menulis ni, ataupon telah mencabuli hak privasi korang? )

Ah dulik ape..da tulis da pon..hahaha

bagus gak..laju2..

mane x laju, kalau dah tanduk modem tu mengadap umah diorang, sekangkang kera plak tu

heheheh

keje banyak sebenanye..

business, audit, network security..

hmmmm..ape lagi ek?

tapi...bile mau start r??

tdo jap, pastu baru pikir2kan balik...

4 comments:

  1. pekata ko tdo sambil wat keje? cepat sket siap rasanya... =)

    ReplyDelete
  2. hahaha

    klu bole bwat mcm tu da lame da jd dak dean

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)