Thursday, May 7, 2009

sedih + kecewa + geram + marah

  7 comments    
categories: 
huhu..

sedih sangat..

laptop aku mengalami simptom2 yang menunjukkan ia sudah nazak

sedang aku syok2 melayan frenster,

tibe2 terjadi satu fenomena macam tv rosak berlaku

LCD tibe2 blur dan akhirnye menjadi putih.. blank

menurut kawan aku yang mana laptop die juge pernah mengalami kejadiaan yang same

proses penyelenggaraan memakan hampir kepada 1 RIBU!!

Weh..mane aku ada duit sebanyak itu..

Jadi aku sekarang menumpang belas ihsan dari seorang kawan untuk menaip ini

terima kasih banyak2

Sedih sangat..

Tak sampai 2 tahun lagi, laptop ini sudah banyak penyakit..

salah aku kah?

mungkin jugak..

waaa.. macam mane ni?

selamat tinggal YM, FRIENDSTER, TAGGED, BLOG, KOSMO ONLINE..

kalau ade rezeki , laptop aku akan baik secepat mungkin..

kalau tidak, waa...

aku pon x taw nak cakap ape

7 comments:

  1. aiiyokk!
    ini tak mungkin..!
    tak mungkin laptop ang pun kena penyakit berbahaya tu..
    xkn dh nazak trus...
    wuaaaa..tumpang sedey~~

    p/s:bila jd cmtu lg ang tepuk2 kt tepi screen tu smbil selawat2 skit..mana tau kot bleh sembuh..hee

    ReplyDelete
  2. tulah pasal..

    wawawa..

    sedih siot..

    pZah..!!

    cmane ni?

    ReplyDelete
  3. eeh..cik pizah neh...bg tips sape 2?penah de xperience ker???hehe..sjak ble pzah pon pkai aiyok gak??uiks...

    ni mgse kejadian nk komen skit..hehe
    mmg ak tekejut n xsngke ble ko ckp prob laptop ko 2..ingatkan ak je yg pelik sbb de laptop cm2..xpe2 ann..sbr skit..still bleh berblog,cme de gngguan la skit..huk3

    ReplyDelete
  4. weh laptop aku lagik serious problem nye dari ko sbb aku punye trus xleh bukak taw.huhuhu

    ReplyDelete
  5. yela ko punye die jadik kjap2 je kan?

    aku bile on kjap pas2 trus datang ala2 tv rosak 2

    tension siot

    ReplyDelete
  6. lor..yeke?ish..da nazak da la klau cm2..huk3

    cm2 la ketensionan ak dlu..hehe
    so.bwk2 la bersabar ek..ak doakn laptop ko cpt smbuh..=)

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)