Tuesday, May 12, 2009

Dua Insan

  10 comments    
categories: ,

untuk INSAN PERTAMA :


Terlambat sket.. tapi tak ape..suka suka ati je lah

Selamat hari emak..

Taknak gune ibu.. xbest..haha, sebab aku panggil mak kan..

dan aku rasa dalam banyak2 panggilan untuk emak,
aku rase panggil mak macam rock dan sempoi.hehe
kalau panggil ibu, macam ayu dan sopan-santun gitu..
kalau panggil mama, macam modern and cool gitu..

kalau panggil mami pulak, macam mami jarum.. hahaha xde ah gurau jek

apa-apa pun panggilan untuk mereka, mereka adalah insan yang terbaik
dalam hidup kita kan?
Yalah kalau tak ada mereka yang bertarung nyawa untuk menunjukkan dunia

untuk kita..siapalah kita..
huhu..kalau difikir-fikir balik, boleh ke suatu hari nanti..
aku menjadi seorang mak yang baik?
huwaa.. susah kot
So.. to mak.. ceh macam mak aku baca blog nih


I LAP U VERI STRONGLAH MAK

SELAMAT HARI EMAK!!
oleh sebab laptop sedang dalam proses pembaikan, maka tiada gambar emak, dalam handset ada
tapi tak pakai tudung, tak bole tak bole.. oleh itu digantikan dengan gambar yang bersifat
keibuan adanya


10 comments:

  1. slamat ari mak gak!

    mna tau kot mak ang terbuka blog nih..mana tau kot kwn ang tu suh mak ang baca entri nih..haha


    N hepy besday to ur frens gak !

    bwh 50 sen je..erk bnda pe je yg bleh beli..~masih terpikir2~

    ReplyDelete
  2. bleh ke ko jd mak yg baik tok anak2 ko??ahakss..hehe

    jap2..ak konpius sket..nk tnye leh??sape insan kedue 2?mksud ak,your pren 2??hmm....

    ReplyDelete
  3. mana pic besde boi? aiyak aku da kantoikan yg die laki..maap ann.haha

    ReplyDelete
  4. Pzah:

    weh weh aku xdela kdekot sgt macam 2 cik pzah oii..

    bwh 5o henggetla

    hehe

    wakaka mak aku bc blog??

    hehe..keajaiban alam tuh

    ReplyDelete
  5. chocolate :

    InsyaAllah .. i'll try..

    hehehe.. geli ah

    insan kedua tu ialah..

    jeng jeng jeng..

    teka la..teka2

    wakaka

    ReplyDelete
  6. meemee :

    alah ko ni saje jek ah bg klu

    pic die? perlu ke?

    hoho

    ReplyDelete
  7. gamba insan kedua tak ade ker?
    ke gambar yg bersifat kemachoan?haha

    ReplyDelete
  8. pe la pzah ni..50 sen lak..50 hengget jer?ngan kteorg 30 hengget je..em..terlalu special ke boy itu??*berpk sejenak*

    mls ar nk teka..mcm da tau jer sape..huk3

    ReplyDelete
  9. anon :

    ceh bersifat kemachoan plak la..

    mcm aku taw je sape anon ni

    hahaha

    ReplyDelete
  10. chocolate :

    hahaha.. xdela spesel

    cume aku bermurah ati jer

    brg2 die nk yg branded jer

    korang x kesah kan..beli kt giant pon ok kan

    hehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)