Saturday, April 18, 2009

I miss U like im dying ( aku rindu kau mcm nak mati )

  11 comments    
categories: , ,
Hmm..da lame x mengepos entry baru.. nak kate busy sangat sebab final exam xdelah, sebab aku dah wat kira2, peratus aku menghadap internet adalah lebih tinggi dari menghadap buku2 semasa study week iaitu 69% dan 31% untuk masing2. Wargghh..rajinnye aku kire, algebra malas plak nak kire..Huhu..bukannye sebab aku pandai sangat, atau pon carry mark da tinggi, atau pun dapat markah kasihan( tidak..tidak..!! itu fitnah ) sampai tak perlu study untuk final, tapi sesungguhnya internet sangat menyeronokkan berbanding study..wawawa..Terima kasih kepada MPP sebab mengusahakan Streamyx Zone di sini..ni yang aku sayang sangat dekat Camellia Court nih.. takpelah kawan2, anda nak duduk rumah sewa duduklah.. biarlah saya bertapa di sini.. hohoho da melalut..


Aku merasa sangat tertekan untuk final kali ini sebab jadual exam rapat2..macam xde gaplah.. 3 papers in a row..!! yang menghapal punye paper plak tuh.. haisy.. kertas first, creative thinking..hoho..bwat dengan cool, tak, sebenarnye kelam kabut sebab tak cukup mase..Paper kedua, Software Engineering, perghh memang mencabar sampai aku mengaplikasikan subject Creative Thinking dalam paper itu..Dan paper ketiga,Networking Technology..lagi best, sebab aku campur + sumbat skali subject Software Engineering dan Creative Thinking.. mesti Madam kagum sebab aku ade wat research terbaru pasal teknologi rangkaian ni, maklum la da hari2 menghadap internet kan..huhu..Thank God ade weekend, boleh aku merehatkan otak aku ni sekejap..Jap lagi la nak menghadap kitab Fiqh Munakahat..hehe


Aku juga merasa sedih dan rindu yang membuak2.. eish macam geli je ayat tu..okay..rindu gile dengan..not seseorang tetapi.. SESUATU.. sesuatu yang sangat..bermakna..hmm..bermakna tu macam tak sesuai..sesuatu yang sangat best lah kan, iaitu selimut aku..waaaa.. flashback, patutla mase aku nak basuh selimut tu rase macam tak sedap hati, sebab bau sedap akan hilang..tapi tak sangka plak ko akan hilang...waa.. Aku message mak, selimut hilang kat ampai..Lepas tu mak reply balik, " Sapela nak amek selimut busuk tu?" Waa..mak..sampai hati kan.. Penat dah aku cari di semua ampai..tapi x jumpe..kat longkang puun cari manela tau terbang kan..tapi xde jugak..siap bangkai penyepit aku pun xde..Mungkinkah sebab masa tu hujan, lepas tu ade orang sangat BAIK HATI tolong angkatkan selimut aku, pastu lama2 terpikat dengan selimut aku tu, terus xnak pulangkan..atau pon terus jadikan KAIN BURUK ..waa.. takpelah, aku redha.. aku ingat nak tampal notis kat setiap blok

" SIAPA ADE TERJUMPA SELIMUT BIRU DI AMPAI BELAKANG BLOK C, TOLONG PULANGKAN KEPADA SAYA. REWARD : RM 3.50 . BELANJA
LUNCH KEDAI MAKCIK KECIK "


Ala..tapi malaslah, mesti xde orang nak layan aku kan?
Mesti orang cakap, " Alah kecoh..Nilai 3 kan dekat..beli jela yang baru "..



Nasib baik ade lagi satu blanket, tapi manelah same dengan selimut yang lagi satu tu.. esok nak basuh tapi paranoid..takut hilang lagi..hoho

Study Week = Memang aku 'weak' apabila study

11 comments:

  1. yes.. dah leh masuk blog ann..
    k. baru nak start bace ni

    ReplyDelete
  2. hahaha..sape yg tergamak curik slimut ko tu..mmg jht la die.haha..ko bole tido x?

    ReplyDelete
  3. Saadah : hehe..yea!! time kasih sudi membace

    meemee : errr..bole..tp bile malam2 terjage..aku pon carik..pas2 baru teringat slimut da ilang..sedey dowh

    ReplyDelete
  4. kalau tanak markah kasihan jgn 'weak'.. :)

    len kali jgn basuh simut.. aura yg 'wangi' buat malas tido terus nak study eheh..

    ReplyDelete
  5. dania :

    haha..xdenye..aura wangi 2 la menyebabkan bile da bgn tdo,mcm nak tdo lg..

    tapi bile pike2, mcm menyesal plak basuh..

    hahaha

    ReplyDelete
  6. gamba slimut busuk lama xde ke?hehe.yg blanket tu canteq la

    ReplyDelete
  7. aku musylil btol la.
    ke mna ilangnya selimut busuk ang tu.
    aishh...ksian2..!

    kt nilam dulu aku pnya baju kelawar pernah ilang gak[dh la tok aku yg belikn.huhu]
    mybe dia dh terbang jauh2 kot.
    tak nak aku cari dia lg..wlaupun aku xsuka sgt bju tu tp ttp sedey gak sbb brg org bg..

    hurmm xkn selimut ang pun trbang gak.ntah le...

    tp ok gak..bila xda slimut tu mst ang dh mls nk tdo..hahaa

    ReplyDelete
  8. tu lah..masih menjadi misteri..

    klu baju klawa..(eh?aku xtawpon baju klawa ko 2 ilang..??) tu mungkin logik gak org nak amek..

    ni..ape kejadahnye org nak amek slimut aku..??

    wawawa

    ReplyDelete
  9. haha..sadis sungguh cte ko..

    2la..laen kali jgn bsuh..kekalkan warna kopi selimut ko 2..hehe

    neway,nseb baek kte beli blanket yg cntik 2 kan?at least ade pengganti..tp mne nk sme kan?kan?xpe2..sbr eks..!=)

    ReplyDelete
  10. warne kopi ko cakap!!??

    putih bersih suci murni okay..

    hahaha

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)