Wednesday, April 22, 2009

BerHaTi - HaTi Di PusaT BoLiNg, aTaU Di maNa2 SaJaLaH aNda BeRaDa

  9 comments    
categories: 
Huih entah knapa hati ni rasa macam lega sangat bile dah lepas paper killer Mathematica walaupun sebenarnye ada lagi satu paper yg x kurang membunuh minggu hadapan ..haha mungkinkah kerana aku dapat jawab dengan cemerlang tadi? @#$%*& .. berangan ah.. ape2 pon syukur Alhamdulillah coz tinggal lagi satu paper sahaja..lepas 2..kite enjoy..!!!hehe ..enjoysebentar pastu menggigil bila result nak kuar

Baru je lepas 'mengecheck' email..ada satu email yang agak menarik..mungkin ramai yang dah dapat tapi pedulik ape..nak letak gak..haha




Hoho..horror kan pic2 ini ? Ade lagi banyak yang seram tapi aku macam x sanggup plak nak upload nanti ade plak yang x selera makan.. haha.. Menurut email yang dikirimkan kepada aku tu.. dia cakap gambar2 ni terjadi sewaktu sedang bermain boling, so nasihat die : JANGAN MEMAKAI CINCIN SEWAKTU BERMAIN BOLING. Kalau tidak, jadilah seperti yang tertera di
gambar..


Hmm..x sangka pulak sebab pakai cincin bole jadi macam itu sekali.. Mungkin sebab terlalu tinggi sangat semangat kesukanan, ditambah plak dengan bola bowling yang berat tu...so mase nak hayun bola tu, cincin kat jari pun bertambah daya tekanan, maka terseret dari jari dan ..akhirnya.. isyhh.. lu tengoklah sendiri


So kepada kawan-kawan, yang suka sangat main boling tu.. tanggalkan cincin2 bertatah berlian ( cincin silver 10ringgit pun termasuk ) anda itu sebelum apa2 terjadi..! Malang tidak berbau ye kawan - kawan.. Kalau nak nampak bergaya lagi.. pakailah glove..hah lagi stylo.. nampak macam pemain boling professional..hehe..masuk longkang pun longkanglah, asalkan bergaya..hihihi



9 comments:

  1. gelinya.. sakitnya..
    nasib baik dah breakfast..
    nasib baik jugak tak suka sgt bowl.. ehe..

    ReplyDelete
  2. owh.. tau tau.. gamba x kuar. tp tau.. hehe. ngeri tul kan.
    eh, amik math.. bestnyer. kt da xde math da cni. huhu

    ReplyDelete
  3. aloh rugi xkua.hehe..math?best?jom tuka kos.hahaha

    ReplyDelete
  4. erkkk smpai cmtu skali!
    seram siot tgk!
    ptut la ang slalu xnk main bowling..hhaha

    ReplyDelete
  5. wakaka..

    taw xpe..

    ang kansuke men boling kan, igt 2..hehe

    ReplyDelete
  6. owh...tidak!!klau ak yg kne,sure lg teruk..sbb cincinku berwarna silver yg tuan rumah mksudkan..huk3...

    ReplyDelete
  7. hahaha.. xper.. ko kan teror.. mesti ade teknik2 utk tidak terkena..hehe

    ReplyDelete
  8. woo..xde gamba lain ke nak letak

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)