Wednesday, February 18, 2009

CampOr2aN

  5 comments    
categories: 
Pertama

Aku x ingat aku nak post ape ari ni..ceh..short-term memory btol

Kedua

Aku drive ari ni setelah lame x drive kete manual

6 kilometres..

gle trok ..mcm sengal..

aku pemandu berbahaya..

kesian kawan2 aku mesti hampir kene serangan jantung dlm kete td

haha

Ketiga

Giler baru la aku sedar kepentingan cermin mata dalam idop aku

di kelas data structure aku sibuk membaca blog n ber'ym' akibat x nampak ape yg 'Dr Java' tulis di white board..

jap lg klas mathematic discrete,Prof mmg menggunakan white board sepenuhnye,jadi sekali lg aku akan membuat keje lain ( kcu kawan2 kot coz kt klas 2 xde comp..huhu )

haisy..da rabun 2 seda2la diri..pkila spek..pesanan utk diri sendiri

kui kui kui

bye
have a nice day

5 comments:

  1. tau xpe..ak memg stuju ngan conclusion ko tuh..tp ksan yg truk kpd kami sbb ko xbwk spec..phm2 la yek..kih2
    psl drive 2,no comment ar..sbb ak xde kat tmpat kejadian..ok ar 2..sbb cam xkuar bunyi yg menakutkan ag...srrreeettttt!!!!eeee....cuak2...=p

    ReplyDelete
  2. hoh stakat bunyi tu pon ko nak takut..

    i2 normal okay klu naek kete ngan aq..haha

    xpela ko nak msk raja lawak bkn fear factor

    hehe

    ReplyDelete
  3. agak mndebarkan gak le bila ann yg drive..seram siot..!
    aku kt blakang dah xdok diam..
    jap pegang sini..jap pegang tgn shud.. haha..sori le..
    tp xpe, selamat smpai k klas on time.
    ~nnt bwk lg ek~

    ♥aku yg sentiasa myokong
    d kerusi belakang..=p

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)