Friday, September 26, 2008

SaKit aTi..

  2 comments    
bagaikan memelihara biawak hidup..

bagai melukut di tepi gantang~ye ker..??

bagaikan parasit @ kutu yg menyemak kat atas rambut...

lintah darat..

bole ke?

parasitisme...

hmmm...2 la yg aku nak ibaratkan kepada orang yg suke mengambil kesempatan ke atas orang lain...

straight to the point,aku da sgt menyampah dgn seseorg yg dari dulu smpai skrang x abes2 menyusahkan aku..

sabar aku pon ade limit gak

klu dari dulu smpai da nak abes sem 3 ni pon xreti nak wat keje sendirik,ini suda melampau

sebok dgn kerja2 luar tp priority thing die abaikan tros...!!!

ape motif die idop kat universiti ni sebenarnye??

bile orang bg keje, ckp konfiden gile mcm pandai sgt..

tp ape yg ade....???hampeh...tgk kat mikroskop habok pon xdak..

tensen r...!!!!

pas2 bwat muke x bersalah~mcm aku plak yg salah...

then bg idea yg amat bernas suro email je..

cess...igt ape?cmane nk kire marks??

pandai sgt..

knape ek aku slalu terlibat dgn org2 mcm 2??

dari zmn skul lg...

ke aku ni yg baik sgt??~erkkk.....

member2 aku suro aku report kat lecturer..

tp aku x smpai ati...

huhuhu...

susala...

my bad ..slalu xreti nak handle bende2 mcm ni...

ape yg perlu aku bwat...

mungkin ramai org yg membaca entry ini akan mengatakan yg bende ni simple..

tp pade aku..ishh...ntahler...

ke aku yg merumitkan keadaan??? errrmm~pikir sejenak...

ish...xpela...mls r nak pike...esok balik johor!!!!

raye~!!!!!!!!!yuhuuuu...!!!

lupekan kejap masalah2 yg melanda diri ini bwat sementara waktu...

SELAMAT ARI RAYE sume..

MAAP ZAHIR BATIN...

p/s : To budak yg aku maksudkan di sini,mintak maap coz aku geram kat ko
Nak ckp depan2, xbole..tkt xbole control diri..

adios amigos
tata titi tutu