Thursday, October 30, 2008

taNda2 fiNaLe eXaM da DeKat...

  4 comments    
categories: ,
1. Makan x lalu..tido x lena...mandi x basah ~ uiks...mcm org bercinta plak..tapi in certain case,makan terlebih..tido hampir setengah hari..mandi 3x sehari..


sekadar gambar hiasan



2. Buku rujukan yg selama ni dok diam kat rak tibe2 dah nak lunyai..~tibe2 aje...


3.Sebelom ni sebok denga radio @ mp3..tibe2 skrg denga plak record suare lecture..owh..merdunyer ~ uni aku ade ke ek org wat cam2?

4. Sebelom ni sebok men game,ym,check frenster kat laptop..skrg bukak ebook @ soft copy note subject ~huhu..


5. Tibe2 ade yg mengalami tekanan perasaan , sakit jiwe.. ~ jgn mencederakan diri udah ler..


sekadar gambo hiasan gak...

6.Tibe jgk buku menjadi teman rapat..perbincangan di antara teman2 jgk berkisar ttg plajaran...brape pratus final..brape pratus carry marks ~ eh mcm nerdy jek
lagi gamba hiasan~
eh..tapi ni sindrom2 utk org yg blaja last minute je taw,yg da ready dari awal sem xde lah byk sgt sindrom ni..beberape je kot
anyway..GOOD LUCK SUME!!!
adios amigos
tata titi tutu

4 comments:

  1. wuaaaaa.....
    aku mnepati suma ciri2 yg ko ckp tu...
    ohhh...tidak..!!

    ReplyDelete
  2. sje nk comment ckit..lawa ar gamba hiasan tuh..hehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)