Wednesday, July 16, 2008

BaD NeWz...

  4 comments    
cube anda sume bayangkan..

dalam satu universiti,cume ade 26 org je dlm 1 kos..

mesti anda bygkan ..yg kami ni semestinye student2 yg hebat..coz bole msk course yg very2 selected 2..

hehe..itulah kami..pelajar2 ISA( Computer Science ) di USIM..HEBAT KAN??hehe..

tp..baru2 ni..pagi td sbenanye..

ade seorg rakan kami akan meninggalkan kami iaitu Nasranaturhana bt Suhaimi..

die nak msk course Food Biotech..

still lg 1 faculty tp sume da xsame lg..

dah la sblom ni die dah meninggalkan kami di Camelia..

skrg nk tggalkan kami plak di ISA??

die nk tuka sbb die rase die xleh bwk course kami ni..

seriously..aq pon same..

still lg blur dan xtaw adekah mase dpn aq cerah dlm course ni??

tp..bile dipikir2 blk..sume 2 terletak di tangan aq sdr..

either aq nak berubah?

atau still nak di takuk lame..berpoya2 ..mls bc buku..

hmm..yg 2nd tu mcm lg best..

hak hak..

btw..Tuhan takkan mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan kaum itu sendiri ingin berubah..

hurm..btol ke ayat aq 2?

klu sala tolong la correctkan okay..??

k..to Nasra..hope die akan berjaya dlm ape2 bidang pon yg die pilih..

aq akan sentiasa menyokong dr blakang..chaiyok2!!

k..2 je 4 2day

adios amigos
tata titi tutu

4 comments:

  1. wuaaaa.....
    aku pun sedey gak..
    bc ko punya blog lg sedey..
    dh la hilang rumet...
    skrg classmate pulak ilang sorang...
    ishk...2..
    sedey teramat aku skrg nih..

    ReplyDelete
  2. adei..ni lagi satu cte cdey..da la tdi bc cte cdey fizah yg ilang roomate..skang ko plak yg ilang 'sleeping partner'...haha
    em..memg cdey la.
    class kte da la mmg skit jiddan.ble sorg da kuar,rase cam khlgn gle..da la nasra lak 2..yg ske kcau org..dok umah sunyi,g class sunyi...wawa
    xpela..yg pnting aku still lgi bersama isa wpon aku xtau pe aku blaja..huk2

    ReplyDelete
  3. 2 la..

    sleeping partner???

    bile plak aq tdo dgn nas??

    konpius jap

    hehehe

    ReplyDelete

sila komen jangan segan-segan :)